Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Κοστούμια για Απόκριες


Holloween Witch Cosplay Green Cloak
€19.97  €14.98
25% OFF


Χάλοουιν ή Hallowe'en (η συρρίκνωση του "Όλα τα Hallows" το βράδυ" ), γνωστό επίσης και ως όλα τα Hallows" παραμονές, [ 6] είναι μια ετήσια γιορτή τηρείται σε πολλές χώρες με 31 Οκτωβρίου, την παραμονή της στην Δυτική Χριστιανική γιορτή της όλα τα Hallows (ή των Αγίων Πάντων) και την ημέρα έναρξης της triduum της Hallowmas.


σύμφωνα με πολλούς μελετητές, όλα τα Hallows Eve" είναι ένα γλέντι Christianised αρχικά επηρεάζεται από δυτικό Ευρωπαϊκό φεστιβάλ συγκομιδή, και φεστιβάλ του νεκρού με πιθανή κυβερνούσαν ελέω θεού ρίζες, ιδιαίτερα με την Κέλτικη Samhain. Άλλοι μελετητές υποστηρίζουν ότι προήλθε από ανεξάρτητα του Samhain και έχει αποκλειστικά Χριστιανικό roots.


τυπικές γιορτές Αγίων Πάντων δραστηριότητες περιλαμβάνουν τρικ-ή-θεραπεία (επίσης γνωστό και ως "guising" ), συμμετείχε σε costume μέρη, λάξευση κολοκύθες σε jack-o' -λάμπες θυέλλης, ανάβοντας υπαίθριες, apple περιδιαβαίνουν, επισκεπτόμενος τρομοκρατημένοι αξιοθέατα, παίζοντας παρενοχλήσεις, συνήθως φάρσες, λέμε ιστορίες τρόμου και φρίκης παρακολουθείτε films.