Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

FAQ

FAQ


Q: Μπορεί διεύθυνση αποστολής είναι διαφορετική από τη διεύθυνση χρέωσης

Α: Ναι, μπορούμε να δεχτούμε τις παραγγελίες που χρέωσης και διεύθυνση αποστολής είναι διαφορετική. Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν απευθείας στην ιστοσελίδα.


Q: Πώς μπορώ να ακυρώσω μια παραγγελία

A: Εάν δεν θέλετε την παραγγελία που θα κάνετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 12 ωρών από την παραγγελία. Έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε για σας πριν από τη διαταγή αυτή αποσταλεί.


Q: Τι συμβαίνει αφού τοποθετήσετε τη σειρά

A: Μετά την παραγγελία σας θα λάβετε μια άμεση επιβεβαίωση της παραγγελίας μαζί με όλες τις πληροφορίες των παραγγελίας


Q: Πότε θα έχω καταδικαστεί προϊόν

A: Ο μέσος χρόνος αποστολής για την παραγγελία σας είναι 5 έως 8 εργάσιμες ημέρες, στέλνουμε συνήθως μέσα σε 12-36 ώρες μετά την πραγματοποίηση παραγγελιών


Q: Η διαδικασία της παραγγελίας διακόπηκε. Τι θα συμβεί τώρα;

A: Σε περίπτωση που δεν έχουν λάβει καμία επιβεβαίωση από εμάς μέσω e-mail, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, αν doesnot παραγγελία σας περάσει, είναι να αποτύχει, μπορείτε να πάτε στο site για να αλλάξετε τη σειρά , οι προηγούμενες παραγγελίες είναι άκυρο αυτόματα.


Q: Η κάρτα μου δεν έγινε δεκτή ως μέσο πληρωμής, αν και εκδίδεται σε μία από τις ανωτέρω διεθνείς οργανισμούς. Γιατί;

A: Λόγοι απόρριψης μπορεί να είναι: Ανεπαρκή χρήματα - είναι απαραίτητο να χρεώσει το λογαριασμό σας ή να παραταθεί η τρέχουσα πιστωτικό όριο? κάρτα σας είναι σε μια "μαύρη λίστα" - έχει αναφερθεί όπως έχουν κλαπεί, χαθεί ή να αποκλειστεί από τον κάτοχο της κάρτας? τον εκδότη της κάρτας δεν επιτρέπει συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου - εκδότρια τράπεζα πρέπει να έρθει σε επαφή και ζήτησε την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Φυσικά, αυτό μπορεί να ελεγχθεί ακόμη και όταν ο πελάτης επιλέγει έναν ορισμένο τύπο της κάρτας, επειδή υπάρχουν ορισμένες τράπεζες οι οποίες δεν επιτρέπουν αυτού του είδους τις συναλλαγές? Τράπεζα έκδοσης της κάρτας δεν θα μπορούσε να έρθει σε επαφή και οι καθορισμένοι "stand-in" όρια κάνουν δεν επιτρέπει τις συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου ή υπάρχει μια συγκεκριμένη μέγιστη τιμή της συναλλαγής. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας γραμμή υποστήριξης χρησιμοποιώντας τους αριθμούς τηλεφώνου που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας. Τράπεζα έκδοσης της κάρτας είναι το μόνο μέρος όπου ρεαλιστική πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό συναλλαγής μπορεί να βρεθεί.


Q: Τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας κρατήσει στην υπηρεσία ιστοσελίδα

A: Όχι! Για τις κάρτες που έχουν εκδοθεί σύμφωνα με MasterCard, VISA κλπ, τα στοιχεία της κάρτας σε επεξεργασία άμεσα από τα συστήματα της τράπεζας, όλα τα συναλλαγή ροής δεδομένων που εξασφάλισε με την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία. Για τις κάρτες που εκδίδονται σύμφωνα με άλλες οργανώσεις, οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας αλγορίθμους κρυπτογράφησης, και να αποθηκεύονται σε περιβάλλον χωρίς καμία σύνδεση ή απομακρυσμένη πρόσβαση. Οι πληροφορίες διατηρούνται μόνο για το διάστημα που απαιτείται σε περίπτωση που ο κάτοχος της κάρτας ζητά μια χρέωσης.


Q: Έχω να πληρώσετε το φόρο

A: Όχι, χαρακτηρίζουμε όλο το πακέτο ως δώρο / ένα δείγμα, οι πελάτες donot πρέπει να πληρώσουν για αυτό. Στην απίθανη περίπτωση που οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν για αυτό, θα πληρώσει για το unpon την recipt του τιμολογίου φόρου.


Q: Τι νομίσματα είναι αποδεκτά

A: Τα αποδεκτά νομίσματα τιμολόγησης είναι EURO, USD, Brith λίρες, AUD, CAD, κλπ.


Q: Πόσο ασφαλής είναι η συναλλαγή

A: Όλες οι συναλλαγές που γίνονται με τη χρήση σύνδεσης SSL (128 bytes) που παρέχονται από την Verisign. Τα δεδομένα που αποστέλλονται από τον browser σας στους διακομιστές μας είναι πάντα κρυπτογραφούνται τα δεδομένα που αποστέλλονται από τον browser σας στους διακομιστές μας είναι πάντα κρυπτογραφημένα. Σε όλους τους servers μας είναι πιστοποιημένα Hacker Safe και σαρώνεται καθημερινά από ScanAlert για γνωστά τρωτά σημεία. Επιπλέον, το site μας δεν αποθηκεύει οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα ευαίσθητες πληροφορίες.


Q: Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου

Α: Ναι., οι παρεχόμενες πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την κατασκευή νομικά έγγραφα που σχετίζονται με τη συναλλαγή και για την παράδοση