Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Χριστούγεννα Κοστούμια

Τα Χριστούγεννα (Παλιά Αγγλικά: Crīstesmæsse, που σημαίνει "Χριστός της μάζας") είναι ένα ετήσιο μνημόσυνο της γέννησης του Χριστού Christ, και μια ευρέως παρατηρούνται διακοπές, γιόρτασε γενικά στις Δεκεμβρίου 25 ,BY εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.Η γιορτή κεντρική στη χριστιανική liturgical έτος, κλείνει την έλευση σεζόν και εκκινεί το δώδεκα ημέρες Christmastide, η οποία λήγει μετά την δωδέκατη νύχτα.Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή των πολιτών σε πολλές από τις παγκόσμιες έθνη, είναι διάσημη από ένα αυξανόμενο αριθμό των μη Χριστιανών, και είναι αναπόσπαστο μέρος των Χριστουγέννων και των διακοπών season.


ενώ το έτος γεννήσεως του Χριστού εκτιμάται μεταξύ των σύγχρονων ιστορικών που έχουν γίνει μεταξύ 7 και 2 ΠΧ, το ακριβές μήνας και ημέρα της γέννησης είναι άγνωστη, η γέννηση είναι αναφέρεται σε δύο από τα τέσσερα ευαγγέλια εκκλησιαστικών. Από την πρώιμη-να-μέσα 4ου αιώνα, η Δυτική Χριστιανική Εκκλησία είχαν τοποθετηθεί τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου,μια ημερομηνία αργότερα που υιοθετήθηκε στην Ανατολή.η ημερομηνία των Χριστουγέννων μπορεί να έχουν αρχικά επιλεγεί να αντιστοιχούν με την ημέρα ακριβώς εννέα μήνες μετά Νωρίς οι Χριστιανοί πίστευαν ότι ο Ιησούς να έχουν συλληφθεί, και έγινε γενικά σχετίζονται με την νότια ηλιοστάσιο (δηλ. , το ρωμαϊκό χειμερινό ηλιοστάσιο), με το sun connection είναι δυνατή επειδή οι Χριστιανοί θεωρούν ότι ο Ιησούς είναι ο "Ήλιος του τον φαρισαϊσμό" prophesied σε Malachi .


η αρχική ημερομηνία της γιορτής στην Ανατολική Χριστιανοσύνη ήταν 6 Ιανουαρίου, σε σύνδεση με τα Θεοφάνια, και ότι εξακολουθεί να είναι η ημερομηνία του εορτασμού για την αρμενική αποστολικός Εκκλησία και στην Αρμενία, όπου είναι αργία, όπως από το 2013, υπάρχει μια διαφορά των 13 ημερών μεταξύ της σύγχρονης Γκρεγκόριαν ημερολόγιο και το παλαιότερο Ιουλιανό ημερολόγιο. εκείνους που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το Ιουλιανό ημερολόγιο ή τα ισοδύναμα με αυτόν τον τρόπο εορτασμού 25 Δεκεμβρίου και 6 Ιανουαρίου, που με τον Γκρεγκόριαν ημερολόγιο μεταφράζεται ως 7 Ιανουαρίου και 19 Ιανουαρίου. Για το λόγο αυτό, την Αιθιοπία, τη Ρωσία, τη Γεωργία, την Ουκρανία, τη Σερβία, τη Δημοκρατία της Μακεδονίας, και η Δημοκρατία της Μολδαβίας γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με το τι του Γκρεγκόριαν είναι ημερολόγιο Ιανουαρίου 7,