Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

07 Ghost Κοστούμια

Zaiphon είναι η "μαγεία" του 07-φαντάσματα στον κόσμο, τη δυνατότητα να μετατρέψετε ζωή ενέργειας σε διάφορες μορφές εξουσίας (είναι Zaiphon ότι διατηρεί την ήπειρο κυμαινόμενο). ελέγχεται από τη μετατροπή έντονα συναισθήματα σε ενέργεια, και η εξουσία που προέρχεται από Zaiphon παίρνει συχνά τη μορφή των λέξεων, αν και οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα και να είπε καναλιών ενέργειας. όσοι έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν Zaiphon είναι σπάνιες και πιστεύεται ότι είναι ευλογημένοι από το Θεό. Κάθε χρήστης του δυνατότητες είναι διαφορετικές, και σε πολλές περιπτώσεις, αντικατοπτρίζουν τη φύση. Zaiphon είναι γενικά κατηγοριοποιούνται σε τρεις τύπους:
Healing Zaiphon: άνθρωποι με επούλωση Zaiphon είναι σε θέση να γιατρέψουν τις πληγές και κοινή χρήση ή μεταφορά τους Zaiphon σε άλλους. χαρακτήρες οι οποίοι, κατά κύριο λόγο χρησιμοποιήστε healing Zaiphon είναι Λαμπραντόρ, βοηθός Αρχιεπίσκοπος Bastien, Ouka και Capella.
επίθεση Zaiphon: άνθρωποι με προσβλητικές Zaiphon μπορεί να επιτεθούν οι εχθροί και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από επιθέσεις εναντίον τους. χαρακτήρες οι οποίοι, κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούν προσβλητικές Zaiphon είναι Teito, Mikage, Ayanami, Hakuren, κυρία, και Capella.
χειραγώγηση Zaiphon: άνθρωποι με χειρισμό Zaiphon ( Που είναι ιδιαίτερα σπάνιες) μπορεί να μετακινηθεί άλλα αντικείμενα στο θα. Castor χρησιμοποιεί αυτόν τον τύπο της Zaiphon.


είναι δυνατόν να μάθουν να χρησιμοποιούν περισσότερο από μία έκδοση του Zaiphon· ωστόσο, οι άνθρωποι που μπορούν να κάνουν επιτυχώς τόσο μεταξύ των ολίγων.Υπάρχουν και μια μεγάλη ποικιλία από όπλα που χρησιμοποιούνται για να χειριστείτε Zaiphon, η πιο κοινή είναι η bascule. Με το bascule, οι άνθρωποι μπορούν να διοχετεύσουν τις Zaiphon και να τη χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς, διαφορετικούς τύπους Zaiphon έχουν διαφορετικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται μέσω ενός bascule: αυτά με επούλωση Zaiphon δεν μπορεί να επιτεθεί άμεσα το Cor, αλλά μπορούν να περιορίσουν και αφαιρέστε Cor από βασανισμένοι άνθρωποι, και αυτοί με προσβλητικές Zaiphon μπορεί να επιτεθεί άμεσα μια Kor.


σύμφωνα με μια ιστορία αιώνων μύθο, ο θεός του θανάτου, Verloren (ολλανδικού ή γερμανικού για απώλεια ή Καταδικασμένο), "σκότωσε" την κόρη του αρχηγού του Παραδείσου και αναγκάστηκε να διαφύγει στη γη. Το retribution, Verloren εισέβαλαν τις καρδιές των ανθρώπων, ο οποίος γλίστρησε σε απόγνωση. Θρηνούμε πάνω από το λαϊκό πόνο, τον επικεφαλής της αποστολής Ουράνια θεία επτά φώτα Για να τιμωρήσουν Verloren. ονομάζεται το "Επτά φαντάσματα", που λέγεται ότι έχουν σφραγιστεί Verloren στο σώμα και έχει διατελέσει στηρίζονται μονίμως σε αυτές ως οι θεματοφύλακες της αυτοκρατορίας. Οι Μητέρες συχνά τους λένε τα παιδιά ότι εάν είναι άτακτα, τα επτά φαντάσματα θα έρθει να τα πάρει away.


Verloren όμως έχει σφραγισμένο μακριά από το κουτί της Πανδώρας για πάνω από 1.000 χρόνια, οι αγγελιοφόροι, των Cor, βρείτε και επικοινωνήστε με τους ανθρώπους για να τους φέρει υπό τη δική του επιρροή. Εάν η σύμβαση έχει γίνει, ένα σημάδι εμφανίζεται στο πρόσωπο του θώρακα. Αυτό είναι γνωστό ως "Verloren's curse", και αυτό δείχνει μια καρδιά που τρώγονται από το σκοτάδι, ένα από τα καθήκοντα της " 07-φαντάσματα" είναι η καταπολέμηση της Verloren και την κατάρα και να προσπαθήσουν να σταματήσουν οι συμβάσεις από εκπληρώνονται. Μόνο οι Επίσκοποι να αφαιρέσετε Verloren's curse.


το 07-φαντάσματα, που ενσαρκώνεται στον άνθρωπο με τέτοια έκτακτη Zaiphon ικανότητες, οι οποίες θεωρείται ότι είναι ευλογημένοι από το Θεό, που ήταν αρχικά τα θραύσματα της Verloren, και είχαν αποσταλεί προς τα κάτω σε σχέση με το σώμα του επικεφαλής της Του παραδείσου, προκειμένου να σταματήσουν Verloren. Καθένα από τα 07-φαντάσματα έχει πεθάνει με την προηγούμενη ζωή, και όλοι αυτοί διατηρούν τις αναμνήσεις του παρελθόντος τους ζωές. κ., καστορέλαιο, Λαμπραντόρ, η Fia Kreuz και Λανς έχουν αποκαλύψει για να τα φαντάσματα, μέχρι στιγμής, όλοι τους έχουν το σημάδι από τα φαντάσματα με τα χέρια σας. Τα φαντάσματα" ονόματα είναι Zehel, Fest, Profe, Landkarte, Reliquie (ή Relikt), Ea και Vertrag, όλα από τα οποία έχουν Ελληνική ή Γερμανική προέλευση. Καθένα από τα φαντάσματα έχει μια συγκεκριμένη ισχύς:
Zehel - 斬魂 "το κοπή πνεύμα" (κ.· το φάντασμα που διακομιστές ομολογίες)
Fest - 繋魂 "δεσμεύοντος πνεύμα" (καστορέλαιο, το φάντασμα που ενώνει ψυχές μαζί)
Profe - 言魂 "μιλώντας πνεύμα" (Λαμπραντόρ, το φάντασμα που λιγοστεύουμε)
Reliquie (μπορεί επίσης να γραφτεί ως "Relikt") - 遺魂 "Οι περισσότεροι συνάνθρωποί μας πιστεύουν πνεύμα" (Λανς, το φάντασμα που βλέπει το παρελθόν)
Vertrag - 契魂 "Υποσχόμενος πνεύμα" (Fea Kreuz[semigr ] το φάντασμα που αυτή χειρίζεται ψυχές)
Landkarte - 消魂 "πυρόσβεσης πνεύμα" (Katsuragi, το φάντασμα που έστειλε κάτι ή ο ίδιος μακριά σε ένα ορισμένο τόπο)
Ea - 醒魂 "Awaking πνεύμα" (Kal· το φάντασμα που εκχωρεί αριθμούς σε κάθε ψυχή στον κόσμο και καθορίζει στον προορισμό τους μετά θάνατο)
ορισμένες εκδόσεις μπορεί να μεταφράσει τα φαντάσματα όνομα λάθος. Δεδομένου ότι όλα τα ονόματα προέρχονται από τη Γερμανική, τα ονόματα έχουν την ίδια έννοια με αυτή τη γλώσσα, και δεν είναι απλά ένα όνομα, για παράδειγμα, που είναι κοινά για να δείτε το όνομα "Randkalt". "Rand" σημαίνει "ακμή", "kalt" σημαίνει "κρύο", καθιστώντας το όνομα δεν έχει νόημα, από την άλλη πλευρά, το όνομα "Landkarte" σημαίνει "χάρτη", που αντιστοιχεί με Landkarte ικανότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα φαντάσματα Reliquie (μετάφραση Rilect, όχι μια γερμανική λέξη) και Eher (Ea, όχι μια γερμανική λέξη).