Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Alice in Wonderland Κοστούμια

Alice δημοσιεύθηκε το 1865, τρία χρόνια μετά ο Αιδεσιμότατος Charles Lutwidge Dodgson και τον αιδεσιμώτατο Ρόμπινσον ο Ντούκγουορθ κωπηλατεί σε μια βάρκα, στη 4 Ιουλίου 1862, [ 4] και το Isis με τρεις νέους κόρες του είναι οι Chuck Liddell Henry (το ο αντικαγκελάριος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και Κοσμήτορα της Χριστού Εκκλησίας): Lorina Charlotte είναι οι Chuck Liddell (ηλικίας 13, γεννηθείς 1849] ( "Prima" στο βιβλίο του μια προεισαγωγική στίχοι), Alice Pleasance είναι οι Chuck Liddell (ηλικίας 10, γεννηθείς 1852) ( "Secunda" σε μια προεισαγωγική στίχοι)· η Έντιθ βαν Ντικ Mary είναι οι Chuck Liddell (8 ετών, γεννημένος 1853) ( "Tertia" σε μια προεισαγωγική στίχοι).


το ταξίδι ξεκίνησε με τρέλα γέφυρα κοντά στο Oxford και τερμάτισε πέντε μίλια μακριά από το χωριό Godstow. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Αιδεσιμότατος Dodgson λένε τα κορίτσια μια ιστορία, η οποία περιελάμβανε ένα βαρετό μικρό κορίτσι που ονομάζεται Alice που πάει ψάχνει για μια περιπέτεια. Τα κορίτσια λάτρεψα και Alice είναι οι Chuck Liddell Dodgson ζήτησε να φυλάξει για την, ο οποίος ξεκίνησε εγγράφως στο χειρόγραφο της ιστορίας την επόμενη ημέρα, αν και η πρώτη έκδοση αριθ. Υπάρχει πλέον, τα κορίτσια και Dodgson έλαβε ένα άλλο σκάφος ταξίδι ένα μήνα αργότερα, όταν ο ίδιος διαμορφώθηκαν στο παρατηρητήριο για την ιστορία της Alice, και στο Νοέμβριο ξεκίνησε να εργάζεται για το χειρόγραφο στο earnest.


για να προσθέσετε τις τελευταίες πινελιές που ερευνήσατε φυσική ιστορία για τα ζώα που παρουσιάζονται στο βιβλίο, και στη συνέχεια είχε το βιβλίο εξετάζονται από άλλα παιδιά - ιδιαίτερα τα παιδιά της Γιώργος κ. Tristan MacDonald, πρόσθεσε ο ίδιος εικονογραφήσεις αλλά ήρθε ο John Tenniel για να παρουσιάσω το βιβλίο για δημοσίευση, λέγοντάς του ότι η ιστορία ήταν αρεστός από children.


στις 26 Νοεμβρίου 1864 έδωσε Alice το χειρόγραφο χειρόγραφο της Alice's Adventures μέσα στο έδαφος, με απεικονίσεις από Dodgson τον εαυτό του, αφιερώνοντας το ως "ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για ένα Αγαπητό παιδί στην μνήμη του ένα καλοκαίρι στην ημέρα". Μερικές, συμπεριλαμβανομένων Martin Gardner, εικάζουν ότι υπήρξε μια προηγούμενη έκδοση που είχε καταστραφεί αργότερα από Dodgson όταν έγραψε μια λεπτομερέστερη αντίγραφο από hand.


αλλά πριν από Alice εσπούδασε αντίγραφο, Dodgson ήταν ήδη ετοιμάζεται για δημοσίευση και τη διεύρυνση των 15,500-λέξη αρχική σε 27.500 λέξεις, [ 9] κυρίως Προσθέτοντας τα επεισόδια για το Cheshire Cat και ο τρελός Tea-Party .