Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Angel Beats Κοστούμια

Angel παλμούς! Ayato Naoi wig
€46.74  €20.67
56% OFF


Angel παλμούς! Yui wig
€46.74  €20.67
56% OFFAngel παλμούς! (エンジェルビーツ! Enjeru Bītsu!) είναι ένα 13-επεισόδιο ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων τηλεοπτικών σειρών που παράγονται από P.A. έργων και Aniplex και σκηνοθεσία του Seiji Kishi. η ιστορία, σχεδιάστηκε αρχικά από Ιουν Maeda, ο οποίος επίσης έγραψε το σενάριο και αποτελείται από την μουσική με την ομάδα Anant-Garde μάτια, με πρωτότυπο σχεδιασμό χαρακτήρων από Na-Ga · τόσο Maeda και Na-Ga είναι από το οπτικό σήμα μυθιστόρημα κλειδί, ο οποίος παράγεται η εν λόγω τίτλους όπως Kanon, αέρα, και Clannad. Το anime προβλήθηκε στην Ιαπωνία μεταξύ 3 απριλίυ και 26 Ιουνίου 2010. Το αρχικό video animation επεισόδιο κυκλοφόρησε στις 22 Δεκεμβρίου 2010. η ιστορία λαμβάνει χώρα στη μεταθανάτια ζωή και επικεντρώνεται σε Otonashi, ένα αγόρι που έχασε τις αναμνήσεις της ζωής του μετά πεθαίνει, ο οποίος είναι εγγεγραμμένοι στην μεταθανάτια ζωή σχολείο και συναντά ένα κορίτσι που ονομάζεται Γιούρι ποιος καλεί αυτόν να ενταχθεί η μεταθανάτια ζωή Battlefront-μια οργάνωση που οδηγεί που πολεμά εναντίον Θεού. η Battlefront αγώνα κατά του φοιτητικού συμβουλίου πρόεδρος Άγγελος, ένα κορίτσι με υπερφυσική powers.


βασικά εργάστηκε σε συνεργασία με ASCII Media έργα" Dengeki G με το περιοδικό για να Παράγουν το έργο σε ένα media franchise. Δύο σειρά μάνγκα είναι σειριοποιείται στο Dengeki G με το περιοδικό: ένα εικονογραφημένο από Komowata συντροφιά με τη Haruka, την οποία ξεκίνησε serialization, το Δεκέμβριο του 2009, και το άλλο που καταρτίζονται από Yuriko Asami, που ξεκίνησε από το Μαίου 2010 θέμα. μια σειρά από εικονογραφημένες μικρές ιστορίες που γράφει Maeda και απεικονίζονται από GotoP ήταν επίσης σειριοποιείται στο Dengeki G με το περιοδικό μεταξύ της Νοεμβρίου 2009 και Μαίου 2010 θέματα και τα δύο στο Internet ραδιόφωνο δείχνει, παρήχθησαν στην προώθηση Angel παλμούς!., αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το έτος 2010 Ιουν Maeda ήταν γραπτώς το σενάριο για μια πιθανή μελλοντική video game προσαρμογή των Angel Νικά!, και οι νέες εξελίξεις για το παιχνίδι αναμένεται στα τέλη 2013.


Angel παλμούς! έλαβε γενικά θετικές κριτικές από τους κριτικούς, την ενσωμάτωση των διαφόρων επιμέρους στοιχείων μαζί, όπως μουσικά θεάματα, χιούμορ και δράση, επαινέθηκε σε μία αναθεώρηση, αλλά μεγεθύνονται σε άλλο, λέγοντας ότι η ιστορία είναι υπερφορτωμένοι με πολλά στοιχεία. Σ. Α λειτουργεί επαινέθηκε για το animation του σκηνές δράσης και προσοχή στη λεπτομέρεια, με τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν. ένα σημαντικό ελάττωμα Σημειώνεται από τους επικριτές του, ωστόσο, είναι ότι το anime είναι πολύ μικρό, που αφήνει πολλά από τους χαρακτήρες με ανείπωτο πίσω-ιστορίες, το anime επιλέχθηκε ως συνιστώμενη εργασία από τα βραβεία κριτικής επιτροπής του 14ου Japan Media Arts φεστιβάλ στο 2010.