Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Ao no Exorcist Κοστούμια

Μπλε Exorcist (青の祓魔師(エクソシスト) Ao αριθ. Ekusoshisuto?) είναι μια σειρά μάνγκα γραπτή και απεικονίζεται από Kazue Katō. η σειρά μάνγκα έχει σειριοποιείται στο Άλμα Square περιοδικό από Shueisha επειδή απριλίυ 2009, με επιμέρους κεφάλαια που συλλέγονται σε δέκα tankōbon όγκων όπως του 12 Δεκεμβρίου 2012. [ 1] η ιστορία περιστρέφεται γύρω από να καταβληθεί Okumura, ένας έφηβος ο οποίος ανακαλύπτει ότι είναι ο γιος του Σατανά που γεννήθηκαν από μια ανθρώπινη γυναίκα και είναι ο inheritor του Σατανά στην εξουσία. Όταν Σατανά σκοτώνει ο guardian, να καταβληθεί αποφασίζει να γίνει exorcist, προκειμένου να νικήσει τον father.


ήταν προσαρμοσμένες σε anime τηλεοπτικών σειρών από Α-1 εικόνες κατά το 2011 και να προσαρμοστεί σε μια ταινία κινουμένων σχεδίων με Δεκεμβρίου 2012. [ 2] Viz Media έχει αδειοδοτηθεί η σειρά μάνγκα για παραγωγή της Βόρειας Αμερικής, με τον πρώτο τόμο κυκλοφόρησε στις 5 απριλίυ, 2011.


η ιστορία περιστρέφεται γύρω από να καταβληθεί Okumura, ένας έφηβος που διαθέτουν μη φυσιολογική δύναμη και αντοχή, ο οποίος μαζί με τον δίδυμο αδελφό του Yukio, τέθηκε από τον πατέρα Shiro Fujimoto. Μία ημέρα, να καταβληθεί μαθαίνει ότι είναι γιος του Σατανά, το ισχυρότερο όλων των δαίμονες . Μάρτυρες Shiro πεθαίνει για να προστατεύουν, να καταβληθεί καταλήγουν με τι ο θεματοφύλακας ρώτησα ποτέ δεν πρέπει να κάνετε: σχεδιάστε το δαίμονα-σφαγιασμό Kurikara blade, που προσδένει τη δαιμονική αρμοδιοτήτων, από την σπαθόψαρου. Από τη στιγμή εκείνη και μετά, να καταβληθεί όχι μόνον αποκτά μόνιμη δαιμονική χαρακτηριστικά όπως fangs, αναφέρθηκε στα αυτιά, φλογερό "κέρατα" και μια ουρά, αλλά και την δύναμη να πάρουν φωτιά ο ίδιος σε μπλε φλόγες που μπορεί να καταστρέψει σχεδόν οτιδήποτε touch.


Fujimoto, την κηδεία, να καταβληθεί έχει αντιμετωπίσει με Fujimoto ο φίλος Pheles Mephisto που ανέφεραν το θέμα στο ενημερωτικό δελτίο, ο οποίος συμφωνεί να καταβληθεί με την επιθυμία να γίνει ένας Exorcist όπως και ο guardian για να γίνει ισχυρότερη και με ήττα Σατανά. να καταβληθεί καταγράφει τον με το περίφημο αλήθεια Σταυρός Ακαδημίας, η οποία είναι στην πραγματικότητα η ιαπωνική υποκατάστημα από μια διεθνή οργάνωση, αφοσιωμένη στην προστασία των ανθρωπίνων σφαίρα, Assiah, από δαίμονες και άλλα πλάσματα από το δαίμονα σφαίρα, Gehenna. να καταβληθεί λαμβάνει μέρος σε μια ειδική Exorcist βέβαια, η ύπαρξη των οποίων είναι γνωστά μόνο από λίγα, πολύ για να τον κατέπληξε, ο ίδιος θεωρεί ότι ο αδελφός Yukio είναι ήδη βετεράνος Exorcist και θα είναι ένα Του teachers.