Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Assassin's Creed Κοστούμια

Assassin'S Creed είναι μια ιστορική δράση και περιπέτεια ανοιχτού κόσμου stealth video σειράς παιχνιδιών που αποτελείται από πέντε βασικά παιχνίδια και μια σειρά από δικαιολογητικά υλικά, όπως της μέχρι το 2013. Οι αγώνες έχουν εμφανιστεί σχετικά με το PlayStation 3, το Xbox 360 της Microsoft Windows, Mac OS X, η Nintendo DS, PlayStation Portable, PlayStation Vita, iOS, HP webOS, [ 1] Android, Nokia Symbian Windows Phone πλατφόρμες, και το η Wii U.


κύρια παιχνίδια στο franchise αναπτύχθηκαν από Ubisoft Montreal ξεκινά για τον παίκτη και σημαντική Ubisoft για το παιχνίδι για πολλούς παίκτες, με την συσκευή χειρός τίτλοι αναπτύσσονται από Gameloft και Gryptonite Studios, με συμπληρωματική ανάπτυξη της Ubisoft Montreal ξεκινά. η σειρά έχει γίνει αποδεχτή από το κοινό και κριτικούς, και έχει πουλήσει πάνω από 55 εκατομμύρια αντίτυπα, από Μαρτίου 2013. η σειρά έλαβε έμπνευση από το μυθιστόρημα Alamut από την σλοβενική συγγραφέας Βλαντιμίρ Bartol, και θεωρούνται από ορισμένους ότι είναι ο πνευματικός διάδοχος του Prince of Persia.


το Assassin'S Creed αγώνες λαμβάνουν χώρα κατά το 2012, και χαρακτηριστικό Desmond μίλια, το bartender ο οποίος είναι μια Απόγονος της αρκετές γραμμές του διακεκριμένου δολοφόνους, ενώ έθεσε ως δολοφόνος, ο ίδιος τράπηκε σε φυγή από το νομαδικό οικογένεια για να αναζητήσουν ένα πιο κοινό τρόπο ζωής, ο οποίος είναι αρχικά απήχθη από τον megacorporation εταιρεία Abstergo Industries, τη σύγχρονη όψη της Ναϊτών Οι ιππότες οι οποίοι έχουν συνείδηση του Desmond της γενεαλογίας. ο Desmond θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει το "Animus", μια συσκευή που σας επιτρέπει να απολαύσετε τις πανάρχαιες αναμνήσεις. Abstergo προσπαθεί να ανακαλύψει τη θέση των διαφόρων αρχαίων, ή "Κομμάτια της Εδέμ", που κατέχει μεγάλη δύναμη, για να ελέγξει τον άνθρωπο και να μεταβάλλουν την τύχη, φέρνοντας της ανθρωπότητας σε μία ενιαία ομάδα. ο Desmond επίσης συναντά μια μικρή ομάδα της σύγχρονης δολοφόνους, συμφωνώντας να συνεργαστεί μαζί τους, ο Desmond χρησιμοποιεί την έκδοση του το Animus (Animus 2,0 ) να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τις μνήμες των προγόνων του για να ανακαλύψουν τις τοποθεσίες των επιπλέον κομμάτια της Εδέμ, ώστε να μπορούν να ανακτηθούν Abstergo πριν να μπορούν να το κάνουν, ενώ ταυτόχρονα βιώνουν αυτές τις αναμνήσεις σας, μερικές από τις δυνατότητές τους είναι γενετικά διέρρευσε μέσα ο Desmond, γνωστή ως αιμορραγία αποτέλεσμα, δίνοντας του κάποιες από τις Assassin Προσόντα των προκατόχων του, το κόστος της ζωής με πολλά σύνολα από αναμνήσεις και προσωπικότητες του mind.


εντός του Animus, ο Desmond εξερευνά τις αναμνήσεις των δολοφόνων Altaïr ibn-La"Ahad, ένα αρχικά συμβιβαστούν δολοφόνος εργασίας για να εξαργυρώσετε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της Τρίτης Σταυροφορίας, ο Ezio Auditore da Firenze, ένας δολοφόνος στην Ιταλία κατά τα τέλη 15ου και αρχές 16ο αιώνες της Αναγέννησης και Ratohnhaké:ton, αλλιώς γνωστή και ως Connor, ένα ημι-Mohawk, ημι-βρετανική δολοφόνο κατά την Αμερικανική Επανάσταση. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτών των γεγονότων, ο Desmond μαθαίνει υπαινιγμοί για την προφητική τέλος του κόσμου για το 2012 από το πρώην Animus δοκιμή υπόκειται, με την επιφύλαξη 16, καθώς και από την ολογραφική στοιχεία των ειδών προ-χρονολόγηση της ανθρωπότητας. πριν από πολλά χρόνια μια τεράστια ηλιακή αντανάκλαση σχεδόν εκμηδενίσει όλα ζωή και μια δεύτερη απειλεί να κάνει το ίδιο και με την δεύτερη ηλιακή αντανάκλαση πλησιάζει γρήγορα, είναι έως και ο Desmond να χρησιμοποιούν τις μνήμες των προγόνων του για να αποκτήσουν γνώσεις, για να μάθετε την αλήθεια και να βρείτε τα κομμάτια της Εδέμ για να αποθηκεύσετε humanity.