Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Bincho-tan Κοστούμια
Binchō-tan ή λευκό ξυλάνθρακα ή binchō-zumi (備長炭) είναι μια παραδοσιακή άνθρακα της Ιαπωνίας, που χρονολογείται στην περίοδο Έντο, όταν κατά τη διάρκεια της εποχής Genroku, ένα τεχνίτη που κατονομάζονται Bitchū-ya Chōzaemon (備中屋 長左衛門) άρχισε να παράγει το Tanabe, Wakayama. η πρώτη ύλη είναι οι βελανιδιές, ειδικά ubame δρυός (Quercus phillyraeoides), σήμερα το επίσημο δέντρο της νομαρχίας Wakayama. Wakayama συνεχίζει να είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός της υψηλής ποιότητας ενεργό άνθρακα, με την πόλη της Minabe, Wakayama παράγουν περισσότερο binchō-ταν από οποιαδήποτε άλλη πόλη στην Ιαπωνία. Binchōtan είναι ένα είδος κατ' αποκοπήν ξυλάνθρακα ή σκληρό ξύλο charcoal.


η λεπτότητα και η υψηλή ποιότητα των binchō-tan αποδίδονται στο μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες (περίπου 1.000 βαθμούς Κελσίου). Αν και συχνά είναι πίστευε ότι binchō-tan κάψιμο καυτό, πράγματι ο μπερνς σε χαμηλότερη θερμοκρασία από τους απλούς ανθρακί αλλά για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. [αιτιολογική σκέψη χρειάζεται] γιατί δεν ελευθερώνει καπνού ή άλλες δυσάρεστες οσμές, είναι ένα αγαπημένο του unagi γλυκού νερού (νοα) και yakitori (skewered Κοτόπουλο) σεφ. οφείλεται στις δυσκολίες για τον προσδιορισμό την περιοχή παραγωγής, το όνομα binchō-ταν έχει τεθεί σε ευρύτερη χρήση να ορίσει λευκό ανθρακί γενικά, και ακόμη και τα προϊόντα από χώρες εκτός Ιαπωνίας, καθώς και εκείνα των άλλων ειδών, έχουν έρθει για να χρησιμοποιήσετε το name.


να διαφοροποιούν την προαναφερθείσα "μη καθαρά" προϊόντα, υπάρχει μια κίνηση για να καλέσετε binchō-tan που παράγονται σε Wakayama kishū binchō-tan.Binchō-ταν έχει βρεθεί χρήσεις άλλες εκτός της χρήσης ως καύσιμα α. Διότι έχει πολυάριθμα μικρά πόρους, δεν μπορεί να απορροφήσει χημικές ουσίες. [αιτιολογική σκέψη χρειάζεται] Bits μπορεί να προστεθεί στο ρύζι στη διάρκεια του ψησίματος για να αφαιρέσετε ασβεστολιθικοί γεύση, τοποθετούνται στο πέλμα-καταψύκτες για να απορροφούν τις οσμές, και τίθενται σε δωμάτια για να φρεσκάρετε τη αέρα. υπάρχουν πολλές περισσότερες υποτίθεται ότι τα οφέλη υγείας και οι τιμές της λευκής ξυλο. [αιτιολογική αναφορά που απαιτείται] σήμερα υπάρχουν πολλές binchō-tan-με βάση καταναλωτικών προϊόντων στην αγορά όπως κάλτσες, πουκάμισα, σαμπουάν, καλλυντικά προϊόντα, και πολλά περισσότερα. καταξιωμένος στο Λονδίνο yakitori εστιατόριο Bincho παίρνει το όνομά της από binchō-tan.


Binchō-tan ή λευκό ανθρακί είναι σκληρότερα από μαύρο ανθρακί, και τους δακτυλίους στεγανοποίησης με ένα μεταλλικό ήχο όταν χτύπησε. άνεμος και ένα μουσικό όργανο, το tankin ( "ξυλο-xylophone") έχουν γίνει κι από