Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Black Butler Κοστούμια

Μαύρο ο Μπάτλερ (黒執事 Kuroshitsuji?) είναι μια σειρά μάνγκα γραπτό και εικονογραφημένο από Yana Toboso. Δεδομένου ότι το ντεμπούτο στις 16 Σεπτεμβρίου 2006, έχει σειριοποιείται στο Square Enix shōnen της σειράς μάνγκα μηνιαίο περιοδικό GFantasy.


η σειρά ακολουθεί Σεμπάστιαν Michaelis, μια δαιμονική μπάτλερ ο οποίος δεσμεύεται από μια υπερφυσική σύμβαση για να εξυπηρετήσει Ciel), Phantomhive, το δεκατριών χρονών κεφαλή του Phantomhive οικογένεια ευγενών και το business-γνώστης ιδιοκτήτης του Funtom εταιρεία, ένα παιχνίδι κατασκευαστή. Σε αντάλλαγμα, όταν Σεμπάστιαν βοήθησε Ciel), φινίρισμα όλων των καθηκόντων του, καθώς και δείγμα μεγαλοψυχίας τους γονείς του" θανάτους, Σεμπαστιάν θα επιτρέπεται να καταναλώνει η ψυχή, που ανακοινώθηκε στο Ιουλίου 2008 ότι ένα anime προσαρμογή, σε σκηνοθεσία Toshiya Shinohara και παράγεται από Α-1 φωτογραφίες, ήταν αναμενόμενη, πρεμιέρα στην Οκτωβρίου 2008, και από τότε έχει τελείωσε με 24 επεισόδια. η δεύτερη σεζόν μεταδόθηκε από το έτος 2010 εκτεινόταν σε 12 επεισόδια με δύο νέων κύριων χαρακτήρων, Alois Trancy και Claude Faustus. η σειρά έχει αδειοδοτηθεί από Υεν Πατήστε στη Βόρεια Αμερική και δημοσιεύθηκε στο Υεν Plus" αυγούστου 2009 θέμα Για το περιοδικό του πρώτου anniversary.


μόλις μια πέτρα του πετάμε μακριά από το Λονδίνο βρίσκεται το ανορθόδοξο τρόπο σπίτι του επιφανούς Phantomhive earldom και τους νεαρούς master, Ciel), Phantomhive. τη νύχτα της Phantomhive Ciel), το δέκατο έτος της ηλικίας του, πυρκαγιάς τύλιξε τον ανορθόδοξο τρόπο. Το αγόρι ήταν λείπει για ένα μήνα πριν την επιστροφή με ένα μυστηριώδες μαύρο επιστρωμένα με άλλο μέταλλο ο μπάτλερ, Sebastian Michaelis. Σε άλλους, μου φαίνεται ότι ο μπάτλερ είναι απλά το καλύτερο από τα σκάφη αναψυχής, από πρόβλεψη ο νεαρός master's χρειάζεται για να τις πραγματοποιήσουν προς το καλύτερο τις ικανότητές. Λίγο δεν ξέρω, ο υπάλληλος είναι πράγματι ένα δαίμονα που είχε συνάψει σύμβαση με Ciel),, υποσχόμενος το αγόρι για να τον βοηθήσουν να επιτύχουν εκδίκηση από τους εμπρηστές σε αντάλλαγμα για τη σόουλ. Sebastian Michaelis, ένα εξαιρετικά πιστός μπάτλερ, δεν είναι ποτέ σε Ciel), του πλευρά, είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει ο νεαρός master's επιθυμεί. Όπως το Queen'S guard dog και μόνιμη στην κορυφή του Βρετανικού underworld, το αγόρι πρέπει να αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες κατά μήκος του τρόπου. Μαύρο Μπάτλερ είναι ρυθμισμένη στη Βικτωριανή εποχή, και Συνδυάζεται με το τυπικό λυρισμός του χρονικό διάστημα.