Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Bleach Κοστούμια

Χλωρίνη (ブリーチ Burīchi) είναι μια Ιαπωνική σειρά μάνγκα γραπτή και απεικονίζεται από Tite Kubo. λευκαντικό ακολουθεί τις περιπέτειες του Ichigo Kurosaki μετά που λαμβάνει τις εξουσίες του ψυχή στον δρεπανηφόρο (死神 Shinigami?, στην κυριολεξία, "θάνατο God") -ένα θάνατο personification παρόμοια με το Grim Reaper (Χάρος), από μια άλλη ψυχή στον δρεπανηφόρο, Rukia Kuchiki. ο ένας γνώριμος εξουσίες δύναμη να αναλάβει τα καθήκοντα του υπερασπίζεται τον άνθρωπο από κακά πνεύματα και κατευθυντήρια αναχώρησε ψυχές στο afterlife.


λευκαντικό έχει σειριοποιείται στο ιαπωνικό σειρά μάνγκα ανθολογία εβδομαδιαία Shōnen Jump από τον Αύγουστο 2001, και έχει συλλεγεί σε 59 tankōbon όγκων όπως του Ιουνίου 2013. Δεδομένου ότι η δημοσίευσή του, λευκαντικό δημιούργησε ένα media franchise που περιλαμβάνει μια κινούμενη τηλεοπτικών σειρών που παρήχθη από Studio Pierrot στην Ιαπωνία από το 2004 έως το 2012, δύο πρωτότυπα βίντεο animation, κινούμενα σχέδια τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες, επτά ροκ μιούζικαλ, και πολλά video games, καθώς και πολλά είδη λευκαντικό-που σχετίζονται merchandise.


Viz Media λάβει ξένη τηλεόραση και home video δικαιώματα διανομής στη χλωρίνη anime στις 15 Μαρτίου 2006. γελοιογραφίες του Δικτύου Ενηλίκων κολύμπι ξεκίνησε συνοψίσεις λευκαντικό στις Ηνωμένες Πολιτείες για 9 Σεπτεμβρίου 2006. Viz Media έχει αδειοδοτηθεί η σειρά μάνγκα για Αγγλική γλώσσα δημοσίευση από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τον Καναδά, και έχει κυκλοφορήσει 51 δεσμεύεται όγκων όπως του Νοεμβρίου 2012 καθώς και δημοσίευσε τα κεφάλαια του λευκαντικού το Shonen Jump περιοδικό επειδή Νοεμβρίου 2007. Viz Media κυκλοφόρησε το πρώτο φιλμ Χλωρίνη, λευκαντικά: αναμνήσεις του κανείς, στη Βόρεια Αμερική στις 14 Οκτωβρίου 2008. η δεύτερη ταινία, λευκαντικό: Το DiamondDust εξέγερσης, αφέθηκε ελεύθερος στις 15 Σεπτεμβρίου 2009. η τρίτη ταινία, λευκαντικό: δυσκολεύονται σε μαύρο, κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου 2011. Επιπλέον, Hulu ελευθερο σκοπεύουν εκδόσεις των κινουμένων σχεδίων μια εβδομάδα μετά από κάθε επεισόδιο μεταδόθηκε σε Japan.


τόμους της σειράς μάνγκα έχουν πουλήσει περισσότερα από 80 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ιαπωνία, και είναι ένα από τα πιο πωλούνται σειρά μάνγκα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα anime προσαρμογή έχει επίσης λάβει· ήταν ονομαστική, η τέταρτη πιο δημοφιλή anime τηλεοπτικών σειρών στην Ιαπωνία το 2006 και κατέχει θέση μεταξύ των δέκα κορυφαίων anime στις Ηνωμένες Πολιτείες Από το έτος 2006 έως το έτος 2008. η σειρά έλαβε το Shogakukan σειρά μάνγκα βραβείο για το shōnen δημογραφικά, το 2005 και είναι από τα δημοφιλέστερα σειρά μάνγκα ζητήματα στην Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες States.