Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Blood+ Κοστούμια


Saya Otonashi Costume από αίμα
€187.03  €72.38
61% OFFΑίμα+, προφέρεται ως "Αίμα Plus", είναι ένα anime που παράγονται από την παραγωγή I. G και Aniplex και σκηνοθεσία Junichi Fujisaku. η σειρά πρεμιέρα στην Ιαπωνία από τη Sony anime δορυφορικό κανάλι, Animax, καθώς και στα επίγεια δίκτυα όπως MBS, TBS και RKB στις 8 Οκτωβρίου 2005. Το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2006. Blood+ είναι άδεια για διεθνή διανομή σε πολλές περιοχές μέσα από τη Sony Pictures international βραχίονα, η Sony Pictures Television International (SPTI).


Blood+ ήταν εμπνευσμένη από το έτος 2000 anime ταινία Blood: ο τελευταίος βρικόλακας· ωστόσο, υπάρχουν μόνο λίγες νύξεις και βασικά στοιχεία από το φιλμ. Fujisaku έχει συμμετάσχει με δύο έργων, συμπεριλαμβανομένων και ενεργώντας ως διευθυντή για αίμα+ και η γραφή του novelization του αίματος: η τελευταία Vampire.


κάτω από τη φροντίδα του υιοθετημένα παιδιά της οικογένειας, Saya Otonashi ζούσε την ζωή του ένας anemic amnesiac, αλλά διαφορετικά οι απλοί βουλές. Ωστόσο, η χαρά ζωής είναι κλονισμένες όταν έχει προσβληθεί από έναν Chiropteran, η μάθηση που έχει Το μόνο που δεν μπορεί να νικήσει τους. Οπλισμένοι με την ειδική katana, Saya παρακολουθεί μαθήματα σε ένα ταξίδι με την οικογένειά της, τους συμμάχους, και την περιοχή Χαγί chevalier, για να απαλλάξουμε τον κόσμο από την Chiropteran απειλή και να ανακτήσει την ταυτότητά. η διάρκεια του ταξιδιού αποκαλύπτει το παρασκήνιο της ιστορίας του Chiropterans και Saya του παρελθόντος, που εκτείνεται στα μέσα του 19century.


η σειρά είναι αρχικά ρυθμισμένο σε Σεπτεμβρίου 2005 Okinawa πόλη (Koza), στην Οκινάουα νησί, κοντά στην αμερικανική Kadena Air Base. Κατά τη διάρκεια της σειράς, Saya ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, από την Ιαπωνία με το Βιετνάμ, Ρωσία, Γαλλία και τέλος η ΗΠΑ, η πάταξη Chiropterans.