Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Cardcaptor Sakura ΚοστούμιαCardcaptor Sakura (カードキャプターさくら Kādokyaputā Sakura? ), συντομογραφία CCS και επίσης γνωστό και ως Cardcaptors, είναι μια Ιαπωνική shōjo σειρά μάνγκα γραπτό και εικονογραφημένο από την σειρά μάνγκα ομάδα σφιγκτήρα. η σειρά μάνγκα ήταν αρχικά σειριοποιείται στο Nakayoshi από το Μάιο 1996 έως τον Ιούνιο του 2000, η οποία δημοσιεύθηκε στις 12 tankōbon όγκους από Kodansha από το Νοέμβριο 1996 έως τον Ιούλιο του 2000, η ιστορία επικεντρώνεται στη Sakura Kinomoto, ένα δημοτικό σχολείο φοιτητή ο οποίος ανακαλύπτει ότι διαθέτει μαγικές δυνάμεις μετά από κατά λάθος απελευθέρωση ενός σετ μαγικά κάρτες από το βιβλίο που είχε υπογραφεί για χρόνια. τότε θα επιφορτιστεί με ανάκτηση αυτών των καρτών, προκειμένου να αποφευχθεί μια άγνωστη από καταστροφή που έλαχε στον κόσμο.


της σειράς ήταν προσαρμοσμένες σε μια 70-anime επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς από Madhouse που μεταδόθηκε στην Ιαπωνία του NHK από τον Απρίλιο 1998 έως τον Μάρτιο 2000, δυο anime ταινίες έχουν παραχθεί από Madhouse τον Αύγουστο του 1999 και τον Ιούλιο του 2000, δέκα παιχνίδια βίντεο έχουν παραχθεί με βάση τη σειρά. Kodansha δημοσίευσε τα βιβλία τέχνης, βιβλία και ταινίες comics για τη σειρά μάνγκα και anime. Tokyopop απελευθερώνεται η σειρά μάνγκα στα αγγλικά στη Βόρεια Αμερική από Μαρτίου 2000 έως τον Αύγουστο του 2003, αφού η Tokyopop άδεια για Cardcaptor Sakura έληξε και το Dark Horse σειρά μάνγκα που απέκτησε το πιστοποιητικό και απελευθερώνεται η σειρά των omnibus εκδόσεις από Οκτωβρίου 2010 να Σεπτεμβρίου 2012. Nelvana άδεια χρήσης για την τηλεοπτική σειρά και πρώτη ταινία για τη Βόρεια Αμερική μεταδίδουν και διανομή, μετονομασία, Cardcaptors. Όλα τα 70 επεισόδια ήταν μεταγλώττιση, ενώ άλλοι μιλούν Αγγλικά εδάφη που έλαβε την πλήρη διαδρομή, η έκδοση μεταδόθηκε στην Αμερικανική τηλεόραση ήταν σε μεγάλο βαθμό επεξεργασία σε 39 επεισόδια. Cardcaptors μεταδόθηκε στα παιδιά" WB, κινουμένων σχεδίων και δικτύων Teletoon. Οι τηλεοπτικές σειρές και ταινίες ήταν υπο-άδεια από Geneon, που κυκλοφόρησε τις αντιπολιτευόμενες αυτούσιες με αγγλικούς υπότιτλους η τηλεοπτική σειρά ήταν επίσης αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι από ένας τρελός ψυχαγωγία Geneon μετά την άδεια έληξε το 2006.


επικριτές επαίνεσε την σειρά μάνγκα για τη δημιουργικότητα και την χαρακτήρισε η πεμπτουσία shōjo σειρά μάνγκα, καθώς επίσης και ένα ζωτικής σημασίας έργο για σειρά μάνγκα σε γενικές γραμμές, η σειρά μάνγκα απονεμήθηκε το Seiun βραβείο για την καλύτερη σειρά μάνγκα, το 2001. η τηλεόραση anime προσαρμογή ήταν επαίνεσε για την υπέρβαση της κοινό-στόχο των νέων παιδιών και είναι ευχάριστο για τους ηλικιωμένους θεατές. Το artwork του anime ήταν Επίσης το επίκεντρο της προσοχής, που περιγράφεται ως άνω του μέσου όρου για ένα στα τέλη της δεκαετίας του 1990 τηλεοπτικές σειρές, Sakura και η μαγεία της χύτευσης σκηνές ήταν άξια συγχαρητηρίων για τη σχεδόν μοναδική λόγω της τακτικής costume αλλαγές. η τηλεόραση anime κέρδισε την Animage βραβείο Grand Prix για καλύτερο Anime το 1999. Το αμερικανικό επεξεργασία των Cardcaptors, ωστόσο, ήταν σε μεγάλο βαθμό μεγεθύνονται από τους επικριτές, οι οποίοι κάλεσαν την επεξεργασία "γελοία" , [ 1] κοπή χαρακτήρα φόντα οπωσδήποτε να κατανόησης της plot.