Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Castlevania ΚοστούμιαCastlevania Juste Belmont Cosplay Wig
€87.27  €41.36
53% OFF

Castlevania Simon Belmont Cosplay Wig
€87.27  €41.36
53% OFF

Castlevania Soma Cruz Cosplay Wig
€87.27  €41.36
53% OFFCastlevania (キャッスルヴァニア Kyassuruvania), που είναι γνωστό ως Δράκουλα Akumajō (悪魔城ドラキュラ Akumajō Dorakyura?, αναμμένο. διάβολος το Κάστρο του Δράκουλα) [ 1] στην Ιαπωνία, είναι ένα video game σειράς που δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε η Konami, κεντραρισμένο στο Belmonts, μιας φατρίας του βρικόλακας τους κυνηγούς και τους τον αγώνα με Dracula.
η σειρά ντεμπούτο στην Ιαπωνία στις 26 Σεπτεμβρίου 1986, με την έκδοση για το οικογενειακό υπολογιστή συστήματος του δίσκου (FDS), ακολουθούμενη από μια εναλλακτική έκδοση για το MSX 2 πλατφόρμα με 30 Οκτωβρίου. Αν και το MSX 2 port (μεταφρασμένο στην Ευρώπη και η Βραζιλία ως βρικόλακας δολοφόνος) κυκλοφόρησε πρώτα εκτός Ιαπωνίας, η σειρά δεν έχει λάβει μεγάλη προσοχή εκτός Ιαπωνίας μέχρι την FDS έκδοση είχε μετατρέψει σε μορφή κασέτας για το Nintendo Entertainment System και μεταφρασμένες για τη Βόρεια Αμερική και Ευρωπαϊκή κυκλοφορίες των Castlevania στο έτος 1987. [αιτιολογική αναφορά που απαιτείται] η σειρά έγινε σύντομα μία της Konami ναυαρχίδα της σειράς. [αιτιολογική αναφορά που απαιτείται].


το Castlevania τίτλοι έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορες πλατφόρμες, από νωρίς συστήματα όπως το Nintendo Entertainment System στις σύγχρονες κονσόλες. Έχει επίσης κυκλοφορήσει για Pocket PC και κινητά phones.