Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Clannad Κοστούμια

Clannad (ク ラ ナ ド Kuranado;) είναι ένα ιαπωνικό οπτικό μυθιστόρημα που αναπτύχθηκε από Key και κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου του 2004 για τα Windows PCs. Ενώ και οι δύο από τις πρώτες δύο προηγούμενα έργα Βασικά, η Κανών και η Air, είχε κυκλοφορήσει αρχικά ως ενήλικα παιχνίδια και στη συνέχεια λογοκρίθηκε για τη νέα αγορά, Clannad κυκλοφόρησε με βαθμολογία για όλες τις ηλικίες. Ήταν αργότερα μεταφέρει στο Playstation 2, PlayStation Portable, το Xbox 360, PlayStation 3 και PlayStation Vita κονσόλες. Η αγγλική έκδοση για Windows κυκλοφόρησε στο Steam από Sekai έργου το 2015.

Η ιστορία ακολουθεί τη ζωή του Tomoya Okazaki. Στο πρώτο τόξο ιστορίας, που ονομάζεται σχολική ζωή, είναι ένα γυμνάσιο παραβατική που συναντά πολλούς ανθρώπους στην τελευταία του χρονιά στο σχολείο, συμπεριλαμβανομένων πέντε κορίτσια, και βοηθά στην επίλυση επιμέρους προβλημάτων τους. Το δεύτερο τόξο ιστορίας, που ονομάζεται Μετά ιστορία, ακολουθεί τη ζωή του ως ενήλικας μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο. Το gameplay του Clannad ακολουθεί μια διακλάδωση γραμμή οικόπεδο το οποίο προσφέρει μια σειρά εναλλακτικών σεναρίων με τις επιλογές του διαλόγου και τα μαθήματα της αλληλεπίδρασης, με έμφαση στην αλληλεπίδραση του χαρακτήρα του παίκτη με διάφορα μη-player χαρακτήρες.

Το παιχνίδι κατετάγη ως η καλύτερη σε πωλήσεις παιχνίδι για PC που πωλούνται στην Ιαπωνία για τη στιγμή της απελευθέρωσής της, και απεικονίστηκε στα εθνικά top 50 αρκετές φορές στη συνέχεια. Βασικά πήγε για να παράγει έναν ενήλικα spin-off τίτλο Tomoyo Μετά: μια υπέροχη ζωή το Νοέμβριο του 2005, η οποία επεκτάθηκε με το σενάριο της Tomoyo Sakagami, μία από τις πέντε ηρωίδες από Clannad.

Clannad έχει κάνει αρκετές μεταβάσεις σε άλλα μέσα ενημέρωσης. Υπήρξαν τέσσερις προσαρμογές manga δημοσιεύεται από ASCII Media Έργων, Flex Comix, Fujimi Shobo και Jive. Comic ανθολογίες, το φως μυθιστορήματα και βιβλία τέχνης έχουν δημοσιευθεί επίσης, όπως έχουν δράματα ήχου και αρκετά άλμπουμ της μουσικής. Μια ταινία κινουμένων σχεδίων από Toei Animation κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2007, ακολουθούμενη από σειρά anime δύο τηλεοπτικά συμπεριλαμβανομένων δύο πρωτότυπα animation βίντεο (OVA) επεισόδια από Κιότο Κινούμενα Σχέδια που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2007 και 2009. Και οι δύο σειρές anime και τα συνοδευτικά ωάρια τους άδεια από Sentai Filmworks και ήταν κυκλοφόρησε στη Βόρεια Αμερική το 2009. Τα κινούμενα προσαρμογές έχουν λάβει τα στοιχεία υψηλές πωλήσεις στην Ιαπωνία, καθώς και την κρίσιμη αναγνώριση στο εξωτερικό.