Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Code Geass ΚοστούμιαCode Geass GAIDEN Μπλε Cosplay 
€87.27  €41.36
53% OFFCode Geass: Lelouch της Εξέγερσης (コードギアス 反逆のルルーシュ Kōdo Giasu: Hangyaku αριθ. Rurūshu), συχνά αναφέρεται ως απλά κώδικας Geass, είναι μια Ιαπωνική σειρά anime που δημιουργήθηκαν από Αυγή, σε σκηνοθεσία Gorō Τανιγκούτσι, και γράφτηκε από Ichirō Ōkouchi, με τον αρχικό χαρακτήρα σχέδια με σειρά μάνγκα συγγραφείς σφιγκτήρα. Ρυθμίστε το εναλλακτικό μέλλον, η σειρά εστιάζει στο πώς οι πρώην πρίγκιπα Lelouch Lamperouge αποκτά μια δύναμη είναι γνωστή ως Geass και αποφασίσει να το χρησιμοποιήσει για να εξαφανίσει το ιερό Britannian αυτοκρατορίας, μια ιμπεριαλιστική μοναρχίας και μια υπερδύναμη που έχει κατακτητής διαφόρων countries. Κωδικός


Geass πρώτη διήρκεσε στην Ιαπωνία Mainichi Broadcasting System από 5 Οκτωβρίου 2006, έως 28 Ιουλίου 2007. η σειρά sequel, Geass Κωδικός: Lelouch της Εξέγερσης R2, (コードギアス 反逆のルルーシュR2 Kōdo Giasu Hangyaku αριθ. Rurūshu Āru Tsū), λειτούργησε στο MBS και Τόκιο ραδιοτηλεοπτικό σύστημα από 6 απριλίυ 2008 έως 28 Σεπτεμβρίου 2008. η σειρά έχει επίσης προσαρμοστεί σε διάφορες σειράς μάνγκα και μυθιστορήματα με την πρώην που δείχνουν διάφορα εναλλακτικά σενάρια από την τηλεοπτική σειρά. Bandai Networks ψυχαγωγία επίσης άδεια τα περισσότερα τμήματα Από τη σύμβαση franchise για Αγγλική έκδοση το Δεκέμβριο του 2007, δαπάνησαν οι δύο τηλεοπτικές σειρές με καρτούν Δίκτυο. Περισσότερα σειρά μάνγκα και φως μυθιστορήματα έχουν επίσης δημοσιευθεί στη Βόρεια Αμερική από Bandai.


τηλεόραση anime έχει επίσης λάβει στην Ιαπωνία, την πώληση περισσότερων από ένα εκατομμύριο και το Blu-ray Disc όγκους. Και οι δύο εποχές έχουν κερδίσει πολλά βραβεία στο Tokyo International Anime Fair, Animage Anime Grand Prix, και Animation Kobe εκδήλωση. επικριτές έχουν επαίνεσε επίσης τη σειρά για το μεγάλο κοινό εφετείο καθώς και τις συγκρούσεις που εμφανίζονται κατά μήκος μεταξύ των βασικών χαρακτήρων και την ηθική ερωτήσεις presented.