Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

D. Gray-Man Κοστούμια

D. Gray-man (ディー・グレイマン Dī Gureiman) είναι μια Ιαπωνική σειρά μάνγκα γραπτή και απεικονίζεται από Γιούμι Κατσούρα Hoshino. η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού που κατονομάζονται Άλεν Walker, ένα μέλος της οργάνωσης του Exorcists ο οποίος κάνει χρήση ενός αρχαίου ουσία ονομάζεται αθωότητας για να καταπολεμήσει την αλλαγή της χιλιετίας ο κόμης και ο δαιμονική στρατό του οι akuma. Πολλοί χαρακτήρες και τα σχέδια έχουν προσαρμοστεί από ορισμένες από Γιούμι Κατσούρα Hoshino τα προηγούμενα έργα και σχέδια, όπως η ζώνη και να συνεχίσουν, και ο assistants.


η σειρά μάνγκα serialization ξεκίνησε το έτος 2004 με την εβδομαδιαία Shōnen Jump περιοδικό, δημοσιεύονται από Shueisha υπό τους πετάει Comics αποτύπωμα, και την ημερομηνία, 23 συλλέγονται οι όγκοι έχουν απελευθερωθεί, η μετάβαση από εβδομαδιαία σε μηνιαία σειρά Νοεμβρίου 2009, όταν ξεκίνησε serialization στο Άλμα SQ. Υπάρχει επίσης ένα spin-off σειρά μυθιστόρημα με τίτλο D. Gray-man όπισθεν, συνέγραψε από Καγιά Kizaki, που εξερευνά την ιστορία των διάφορων χαρακτήρων. από 3 Ιουλίου 2012, Viz Media έχει κυκλοφορήσει το πρώτο είκοσι δύο όγκων, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η σειρά μάνγκα έχει επίσης Προσαρμόζεται σε 103 επεισοδίου anime που μεταδόθηκε από 3 Οκτωβρίου 2006 έως 30 Σεπτεμβρίου 2008 στην Ιαπωνία, το anime είναι άδεια από Funimation Entertainment στο Βορρά America.


η σειρά μάνγκα έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα για Shueisha. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας απελευθέρωσης, το 15ο τόμο της σειράς μάνγκα ταξινομήθηκε ως το δεύτερο καλύτερο κόμικ πώλησης στην Ιαπωνία. Αν και οι περισσότεροι επιθεωρητές σε σύγκριση με άλλες σειρές από το ίδιο είδος, επαίνεσαν τις στιγμές της πρωτοτυπία και την ανεπτυγμένη χαρακτήρες και τους personalities.