Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Dead or Alive Κοστούμια
Νεκρός ή ζωντανός (Ιαπωνικά: デッドオアアライブ Hepburn ως σοφιστικέ Holly: Deddo οα Araibu) είναι ένα παιχνίδι πάλης και της πρώτης εισόδου στην μακροχρόνια νεκρός ή ζωντανός σειρά, η οποία κυκλοφόρησε το 1996, με στοές, ακολουθούμενη από σπίτι λιμένες για Sega ο Κρόνος το 1997 (μόνο για την Ιαπωνία) και το PlayStation® της Sony για το 1998 (όλες οι περιοχές).
το παιχνίδι της νεκρός ή ζωντανός ήταν μοναδικό για την εποχή εκείνη του έκανε το ντεμπούτο το γιατί παρουσιάζονται διαφορετικές επιλογές στον τρόπο παιχνιδιού από άλλα 3D παιχνίδια μάχης (τουλάχιστον κατά το χρόνο).


τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα ήταν η ταχύτητα και η αντιμετώπιση συστήματος. νεκρός ή ζωντανός δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα, και βασιζόταν περισσότερο στην απλοϊκή εντολές και χρόνος αντίδρασης. Επιπλέον, η αντιμετώπιση του συστήματος ήταν η πρώτη από τις μάχες είδος για να χρησιμοποιούν διαφορετικές εντολές που αντιστοιχούν σε κάθε τύπο επίθεσης. υπάρχουν δύο είδη κατέχει, επιθετική Κρατήστε (OH) και μια αμυντική Κρατήστε (DH). η τελευταία αυτή εκτελούνται κρατώντας πίσω ή μπροστά από το κατευθυντικό pad μαζί με το προστατευτικό εισόδου σε κάθε δύναμη μακριά ή μετρητή Οι ζημιές μιας opponent.


το παιχνίδι επίσης, εισήγαγε ένα περιβαλλοντικό σύστημα της "Επικίνδυνες ζώνες", που περιβάλλουν τα εξωτερικά άκρα των μαχών αρένα (ανάλογα με τις επιλογές, να μπορεί επίσης να εντελώς καταναλώνουν) και μπορεί να στείλει ένα χαρακτήρα στον αέρα, έτσι ώστε η αντιπαράθεση player μπορεί να εκτελέσει εναλλαγές αέρα combo. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αποφευχθεί με ένα Ukemi (αμυντικά ρολό).