Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Death Note Κοστούμια

Θανάτου Σημείωση (デスノート Desu Nōto?) είναι μια Ιαπωνική σειρά μάνγκα που δημιουργήθηκε από συγγραφέας Tsugumi Ohba και σειρά μάνγκα καλλιτέχνης Takeshi Obata. ο κύριος χαρακτήρας είναι Yagami Light, ένας μαθητής λυκείου ο οποίος ανακαλύπτει μια υπερφυσική notebook, το "θάνατο", έπεσε πάνω στη Γη από έναν shinigami (ένας θεός του θανάτου) που κατονομάζονται Ryuk. ο θάνατος τε επιχορηγήσεων του χρήστη την ικανότητα να σκοτώνουν όποιον των οποίων το όνομα και το πρόσωπο που γνωρίζουν, γράφοντας το όνομά του με το φορητό υπολογιστή ενώ picturing πρόσωπό τους. η σειρά κέντρα φωτός γύρω από την προσπάθεια να δημιουργηθεί και κανόνα, ένα κόσμο "καθαρίζονται του κακού" ως "Θεό" χρησιμοποιώντας το φορητό υπολογιστή, και οι προσπάθειες του ντετέκτιβ είναι γνωστή ως L να σταματήσει him.


θανάτου Σημείωση ήταν πρώτη σειριοποιείται στο 108 κεφάλαια από Shueisha στην Ιαπωνική σειρά μάνγκα magazine εβδομαδιαία Shōnen Jump από το Δεκέμβριο 2003 να Μαίου 2006. η σειρά δημοσιεύτηκε επίσης στο tankōbon μορφή στην Ιαπωνία τον Μάιο του 2004 και τελειώνει τον Οκτώβριο του 2006 με συνολικά δώδεκα τόμους. η σειρά anime προβλήθηκε στην Ιαπωνία από 3 Οκτωβρίου 2006, σε 26 Ιουνίου 2007. Αποτελείται από 37 επεισόδια, το anime αναπτύχθηκε από Madhouse και σκηνοθεσία Tetsuro Araki. ΤΟ φως μυθιστόρημα βασισμένο στη σειρά, γραμμένο από Nisio Isin, κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία. Επιπλέον, διάφορα παιχνίδια για βίντεο έχουν δημοσιευθεί από Konami για Nintendo DS. η σειρά είχε προσαρμοστεί στη live-ταινιών δράσης κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 17 Ιουνίου 2006, 3 Νοεμβρίου 2006, και 2 Φεβρουαρίου, 2008.


Viz Media άδεια το Θάνατο τε σειρά μάνγκα στη Βόρεια Αμερική και έχει δημοσιεύσει όλα τα δώδεκα τόμους από την σειρά, ο 13ος μισθός ενός όγκου που χρησιμεύει ως ένα "reader's guide", καθώς και το φως μυθιστορήματα. Τα επεισόδια από το anime εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Βόρεια Αμερική, με δυνατότητα λήψης από IGN. Δηλ αργότερα άδεια τα anime και το οποίο προβλήθηκε στην Bionix στον Καναδά και στις γελοιογραφίες δικτύου στις Ηνωμένες Πολιτείες, και αφέθηκε ελεύθερος στη Βόρεια Αμερική, το live των ταινιών δράσης εν συντομία έπαιξε σε ορισμένα Βόρεια Αμερική θέατρα από 2008. Εντούτοις, κανένα από τα βιντεοπαιχνίδια έχουν μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευθεί στη Βόρειο Αμερική ή Europe.