Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Dynasty Warriors Κοστούμια


Ryou-tou Costume από Dynasty Warriors
€263.41  €103.41
61% OFFDynasty Warriors (真・三國無双 Shin Sangokumusō?, περικνήμια Sangokumusou στην Ιαπωνία, κυριολεκτικά μεταφράζεται ως "Είναι αλήθεια - Απαραμιλλη στα τρία Βασίλεια") είναι μια σειρά από κινήσεις τακτικής δράση video games που δημιουργείται από τράπεζας Omega Force και Koei. η βραβευμένη σειρά[ 1] είναι ένα spin-off της Koei για στρατηγική Κομεντί των τριών Βασιλείων σειρά, με βάση χαλαρά γύρω από την κινεζική κλασικής μυθιστόρημα της ίδιας name.


το πρώτο παιχνίδι με τίτλο Dynasty Warriors, Sangokumusō στην Ιαπωνία, είναι ένα παιχνίδι μάχης και διαφορετική από την υπόλοιπη σειρά. Όλα τα Αγγλικά τους τίτλους είναι μια σειρά μπροστά από τους Ιάπωνες συναδέλφους τους εξαιτίας της Αγγλικής γλώσσας της ονοματοδοσίας Shin Sangokumusō, spin-off του αναφέρθηκε προηγουμένως Sangokumusō παιχνίδι, όπως η δυναστεία πολεμιστές 2,


είναι Koei το πλέον επιτυχημένο franchise. [ 2] συμπεριλαμβανομένου και του πολλά spin-offs, 18 εκατομμύρια αντίτυπα της δυναστείας πολεμιστές σειρά έχουν πωληθεί παγκοσμίως η 2011.