Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Fairy Tail Κοστούμια

Fairy Tail (フェアリーテイル Fearī Teiru) είναι μια Ιαπωνική σειρά μάνγκα γραπτή και απεικονίζεται από Hiro Mashima. έχει δημοσιευθεί στο εβδομαδιαίο περιοδικό Shōnen επειδή 2 Αυγούστου 2006, και έχει δημοσιευθεί από Kodansha σε 30 tankōbon όγκους, τα επιμέρους κεφάλαια έχουν δημοσιευθεί σε tankōbon όγκους από Kodansha, με το πρώτο ελεύθερο στις 15 Δεκεμβρίου 2006, και το 37ο τόμο κυκλοφόρησε στις 20 απριλίυ 2013. Fairy Tail ακολουθεί τις περιπέτειες της Λούσι Heartfilia, ένα νεαρό οδηγό (魔導士 madōshi? ), ο οποίος ενώνεται με το αντεπιστρέψει μάγοι" guild και ομάδες με συναδέλφους guild μέλος Natsu Dragneel καθώς οι αναζητήσεις για το dragon Igneel.


τα κεφάλαια έχουν προσαρμοστεί σε μια σειρά anime που παράγονται από Α-1 εικόνες και Satelight, που άρχισε να εκπέμπει στην Ιαπωνία το 2009. Επιπλέον, A-1 εικόνες και Satelight έχει αναπτύξει πέντε πρωτότυπα βίντεο κινούμενες εικόνες, μια κινούμενη ταινία, Fairy Tail της ταινίας: Το Phoenix μεγάλης ιέρειας, και ένα έκτο αρχική video animation, το οποίο είναι αστείες σκηνές της ταινίας, η σειρά έληξε στις 30 Μαρτίου 2013.Ωστόσο, Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση, δηλ. , σε 4 Μαρτίου, Mashima ανακοίνωσε τον λογαριασμό στο Twitter ότι τα anime δεν θα τερματίσει ακόμα, και ότι επαναλήψεις του anime θα αρχίσει να διατυμπανίσει την TV Tokyo δυνάμει τίτλο Fairy Tail καλύτερα στις 4 απριλίυ 2013.


, η σειρά είχε αρχικά χορηγηθεί άδεια για την αγγλική γλώσσα αφήστε στη Βόρεια Αμερική από Del Rey σειρά μάνγκα, το οποίο ξεκίνησε η απελευθέρωση των επιμέρους όγκων στις 25 Μαρτίου 2008 και ολοκληρώθηκε η έκδοση αδειών με το 12ο τόμο έκδοση σε Σεπτεμβρίου 2010. Στο Δεκεμβρίου 2010, Kodansha Comics ΗΠΑ παραχωρείται στη σειρά από Del Rey, και συνεχίστηκαν στην Βόρεια Αμερική απελευθέρωση.η Νοτιοανατολική Ασία δίκτυο Animax Asia μεταδόθηκε σε αγγλική έκδοση της σειράς για τρεις περιόδους από το 2010 έως το 2013. Το anime έχει αδειοδοτηθεί από Funimation Entertainment για την αγγλική γλώσσα αφήστε στη Βόρεια America.