Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Fruits Basket Κοστούμια


Φρούτα καλάθι (フルーツバスケット Furūtsu Basuketto? ), μερικές φορές συντετμημένη Furuba (フルバ? ), είναι μια Ιαπωνική shōjo σειρά μάνγκα γραπτό και εικονογραφημένο από Natsuki Takaya. ήταν σειριοποιείται στο ημι-μηνιαίο περιοδικό Ιαπωνικής Hana Bank να Yume, δημοσιεύθηκε από Hakusensha, από το 1999 η 2006.
της σειράς ήταν επίσης να προσαρμοστεί σε μια 26-επεισόδιο σειράς κινουμένων σχεδίων, σε σκηνοθεσία Akitaro Daichi. η σειρά αφηγείται την ιστορία του Tohru Honda, ένα ορφανό κορίτσι το οποίο, μετά από τη συνάντηση, Yuki Kyo, και Shigure Sohma, μαθαίνει ότι οι δεκατρείς βουλευτές της Sohma οικογένεια είναι καταραμένοι από τα ζώα από τα κινεζικά zodiac (十二支 Jūnishi?) και είναι καταραμένο για να μετατραπεί σε ζώο τους μορφές όταν είναι αδύναμη, τόνισε, ή όταν δεν είναι αποδεκτή από κανέναν για το αντίθετο φύλο που δεν διέθετε από zodiacal πνεύμα. Στο anime, είναι δυνατό να μεταμορφώσουν μέσω κορμού contact.


η λέξη "φρούτα" στον τίτλο είναι πάντα στον πληθυντικό, την ορθογραφία προέρχεται από την μεταγραφή του στην αγγλική λέξη "φρούτα" στα Ιαπωνικά, όπου επειδή δεν υπάρχει " Η tu" ήχος, "tsu" χρησιμοποιείται αντί. ο τίτλος προέρχεται από το όνομα του δημοφιλούς παιχνιδιού έπαιξε στα Ιαπωνικά δημοτικά σχολεία, το οποίο αναφέρθηκα στο

.