Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Gintama Κοστούμια

Τζιν Tama (銀魂 Gintama, αναμμένο. "Silver ψυχή" ), γνωστό επίσης και ως Gintama, είναι μια Ιαπωνική σειρά μάνγκα γραπτό και εικονογραφημένο από Hideaki Sorachi και σειριοποιείται, αρχίζοντας στις 8 Δεκεμβρίου 2003, Shueisha την εβδομαδιαία Shōnen Jump. Ρυθμίστε σε Έντο που έχει κατακτηθεί από τους αλλοδαπούς που κατονομάζονται Amanto, του παρατηρητηρίου προκύπτει ζωή από την άποψη των σαμουράι Gintoki Sakata, ο οποίος εργάζεται ως freelancer μαζί με τους φίλους του Shinpachi Shimura και Kagura, προκειμένου να πληρώσει το μηνιαίο ενοίκιο. Sorachi πρόσθεσε το επιστημονικής φαντασίας ρύθμιση για να αναπτύξουν τους χαρακτήρες της αρεσκείας του αφού ο editor κάνει πρότεινε μια ιστορική


. η σειρά μάνγκα έχει αδειοδοτηθεί από Viz Media στη Βόρεια Αμερική, εκτός από τη δημοσίευση των επιμέρους τόμων της σειράς, Viz σειριοποιείται η πρώτη κεφάλαια των Shonen Jump σειρά μάνγκα ανθολογία. Το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο του 2007, και ήταν σειριοποιείται με ρυθμό ένα κεφάλαιο ένα μήνα. Το αρχικό video animation (ωαρίων) του τζιν Tama η Αυγή ήταν πλούσιος σε πετάει Festa 2006 Anime περιοδεία το έτος 2005. Αυτό ακολουθήθηκε από μια πλήρη Anime, που παρουσίασε στις 4 απριλίυ 2006 στο TV Tokyo και ολοκληρώθηκε στις 25 Μαρτίου 2010. ΤΟ sequel με τίτλο Gintama" πρώτη πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις 4 απριλίυ 2011 και έληξε στις 26 Μαρτίου 2012, πριν επιστρέψει και πάλι για μια σύντομη διαδρομή από 4 Οκτωβρίου 2012 έως 28 Μαρτίου 2013. Μια ταινία κινουμένων σχεδίων πρεμιέρα στην Ιαπωνία σε απριλίυ 2010. η ιστοσελίδα Crunchyroll είναι ροή της σειράς για την τοποθεσία, ενώ Sentai Filmworks άδεια της σειράς, με διανομή από την ενότητα23 ταινίες. Εκτός από το anime, έχουν υπάρξει διάφορες φως μυθιστορήματα και τα παιχνίδια για βίντεο με βάση το τζιν Tama.


στην Ιαπωνία, το τζιν Tama σειρά μάνγκα έχει γίνει δημοφιλής, πώληση πάνω από 29 εκατομμύρια τόμους το Δεκέμβριο του 2009. η anime και το έχουν διαθέσιμο, σε διάφορες χρονικές, στην πρώτη δεκάδα των αντίστοιχων μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ η TV Tokyo, ανακοίνωσε ότι το πρώτο τζιν Tama anime ήταν υπεύθυνες για το υψηλό πωλήσεων overseas μαζί με το anime προσαρμογή από το Naruto. δημοσιεύσεις για σειρά μάνγκα και anime και άλλοι, σχολίασε σχετικά με το τζιν Tama σειρά μάνγκα. θετική απάντηση, Επικεντρώθηκαν στην κωμωδία και χαρακτήρες της σειράς, ενώ αρνητικές απαντήσεις αφορούν τη σειρά μάνγκα's artwork.