Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Guilty Crown Κοστούμια
Ένοχος Crown (ギルティクラウン Giruti Kuraun?) είναι το 2011 Ιαπωνικά anime τηλεοπτικών σειρών που παράγονται από την παραγωγή I. G που μεταδόθηκε στην Fuji TV πρόγραμμα noitaminA μπλοκ από Οκτωβρίου 2011. [ 1] η ιστορία περιστρέφεται γύρω από Ouma Shu, ένα λύκειο αγόρι που εκ παραδρομής αποκτά ικανότητα ονομάζεται "η ισχύς των Βασιλιάδων" που δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε αντικείμενα ονομάζονται "κενά" από άλλους ανθρώπους, ο οποίος στη συνέχεια ρίχνεται σε σύγκρουση ανάμεσα σε μια ομάδα αντίστασης ονομάζεται Κηδεία συναναστροφής που αποσκοπεί στην αποκατάσταση της Ιαπωνίας ανεξαρτησία από μια οιονεί κυβερνητικό οργανισμό γνωστό ως GHQ. Κατά τη διαδικασία αυτή, Shu έχει να ασχοληθεί με την επιβάρυνση του ικανότητα θέτει στους ώμους του και το φοβερό μυστήριο του παρελθόντος του, η σειρά περιλαμβάνει στοιχεία πολλών ειδών, κυρίως κατάρτιση από επιστήμη fantasy.


μία σειρά μάνγκα προσαρμογή έχει δημοσιευθεί από την Square Enix στις μηνιαίες Shōnen Gangan που ξεκίνησε στο Νοεμβρίου 2011. Η λυχνία μυθιστόρημα δημοσιεύτηκε από Nitroplus δικαιούται ένοχος Crown: Πριγκίπισσα του Deadpool σε απριλίυ 2012. spin-off οπτικό μυθιστόρημα που κατονομάζονται ένοχος Crown: έχασε τα Χριστούγεννα ήταν επίσης Αναπτύχθηκε από Nitroplus που ήρθε πακέτο με ένα 15 λεπτό πρωτότυπα βίντεο animation (ωαρίων) σύσκεψης που κατονομάζονται ένοχος Crown: έχασε Christmas.


επικριτές επαίνεσε την σειρά για τις φανταστικές εικόνες και τη χρήση της συναισθηματικής climaxes, ωστόσο είναι χαρακτήρισε ως τον αδύναμο οδηγεί σε δραματικές αλλαγές στην plot.