Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Guilty Gear Κοστούμια

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς, οι οποίοι είναι ένοχοι ταχύτητα ήταν ελεύθερο για το PlayStation από το 1998. Το αρχικό Guilty Gear ήταν δύσκολο και βαρύ μέταλλο αισθητική ήταν μοναδική για το 2D παιχνίδι μάχης ανά είδος, παρέχοντας μια έντονη αντίθεση με τους προκατόχους, όπως Darkstalkers και αυλάκωση στην μάχη. Σε συνάρτηση με την εμφάνιση, τη μουσική, το παιχνίδι διαθέτει κυρίως hard rock και heavy metal κομμάτια (γενικά σπάνιο για μουσική υπόκρουση στα παιχνίδια μάχης). Guilty Gear κερδίσει κάποια επαίνους από την mainstream παιχνιδιών βίντεο πατήστε όπως GameSpot, [ 1] αν και δεν κάνω πολλά από μια σύγκρουση με το video game αγορά, αντί να γίνετε κάτι από μια καλτ επιτυχία. υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο λιμένα αυτό το παιχνίδι ονομάζεται Guilty Gear Club.


την κυκλοφορία του sequel Guilty Gear X για το Dreamcast κονσόλα κατά το έτος 2000 απέκτησε πολύ μεγαλύτερη προσοχή με το παιχνίδι και πιο λεπτομερή γραφικά. Guilty Gear X ήταν ένα μεγάλο άλμα ανάπτυξης που παρουσίαζε πολλές νέες χαρακτήρες που δεν είδαμε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, αλλά και είχε μια σε βάθος και λεπτομερής story mode Που ακολούθησαν οι δράσεις της πρώτης ένοχος ταχύτητα παιχνιδιού. Ορισμένες το χαιρέτησαν Guilty Gear X ως καλός ανταγωνισμός για την πανταχού παρούσα Street Fighter σειρά. Guilty Gear X ήταν το πρώτο της σειράς για να εναποθέτουν πολλές αναθεωρήσεις του Guilty Gear X όνομα. Για παράδειγμα, η Ιαπωνία-μόνο απελευθέρωση, Guilty Gear X Plus, ήταν επίσης κυκλοφόρησε το 2001, με τις οποίες καθορίζεται το παιχνίδι διαφόρων inconsistencies.


Guilty Gear η δημοτικότητα στην Ιαπωνία έφερε κ. λπ. σημαντικές ποσότητες του παραδιδόμενου. Το έτος 2001, Arc System Works, η Sony Music κυκλοφόρησε drama CD να εμπλουτισθεί η ιστορία του παιχνιδιού σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Αυτά τα drama CD περιλαμβάνονται αφήγησης και φωνές, έγινε από την ίδια φωνή ηθοποιούς από το παιχνίδι, εξώφυλλα βιβλίων ήταν επίσης ελεύθερο, που περιέχουν παραγωγή artwork και ακυκλοφόρητες τέχνης από Daisuke Ishiwatari.


το 2001, Sammy ελεύθερο κινητό φορητές εκδόσεις της σειράς Guilty Gear για το WonderSwan: ένοχη για Ταχυτητων Petit, και το sequel Guilty Gear Petit 2 (αργότερα το ίδιο έτος). ακολούθησαν την ίδια ιστορία από την προηγούμενη Guilty Gear X τίτλος. Αυτά τα παιχνίδια ήταν μόνο Διατίθεται σε Japan.


στο έτος 2002, Guilty Gear ΧΧ (που είναι επίσης γνωστή ως ένοχος για ταχύτητα X2, στη Βόρεια Αμερική) κυκλοφόρησε. ο παρών τίτλος προάγεται η ατομική ιστορίες του κάθε χαρακτήρα και να βελτιωθεί το combo σύστημα, που ήταν μόλις εμφανισθεί Guilty Gear XX #Reload (προφέρεται "Sharp Reload" ), το οποίο απευθύνεται σε αριθμό του παιχνιδιού ανισορροπίες στο XX και άλλαξε και τα δύο στρώσεων και την απόσταση μεταξύ των χαρακτήρων, προστίθεται ένα νέο χαρακτήρα νομικό για χρήση σε τουρνουά, και έφερε τη σειρά online για πρώτη φορά με το Xbox Live. Το Guilty Gear XX τίτλος είχε την πιο αναθεωρήσεις με 5 άλλους τίτλους, Guilty Gear XX προφορά Core Plus R (2012) είναι το πιο recent.


στο έτος 2004, Guilty Gear Isuka ( "Isuka" έννοια crossbill στα Ιαπωνικά, και το οποίο αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο δύο ξίφη σύγκρουση) ήταν ελεύθερο, διαθέτοντας έως και τέσσερις παίκτες ταυτόχρονα το παιχνίδι, μια πλευρική κύλιση τρόπος λειτουργίας ονομάζεται "Boost Mode", μια προσαρμόσιμη έκδοση ενός από τους χαρακτήρες, ένας νέος playable χαρακτήρας, καθώς και διάφορες άλλες προσθήκες. Αυτός ο τίτλος έκανε Δεν φέρει την ΧΧ στο όνομά του, καθιστώντας το ένα πρωτότυπο ένοχος ταχύτητα παιχνιδιού, όχι μια revision.


το 2009, Arc System Works ελεύθερο Guilty Gear 2: Τσετσεvίας είvαι για το Xbox 360, το οποίο σπάει μακριά από το παιχνίδι μάχης είδος όπως παίζει σαν ένα υβρίδιο μεταξύ ενός πραγματικού-χρόνου παιχνιδιού στρατηγικής και μια δράση προσπαθείς


ως αποτέλεσμα της απώλειας των δικαιωμάτων από τη σειρά της Sega, [ 2] Arc System Works ανέπτυξε το BlazBlue: Calamity Trigger, το πρώτο παιχνίδι της σειράς το BlazBlue ως πνευματικός διάδοχος και ένα "επανεκκίνηση" της σειράς. Πολλοί από τους χαρακτήρες, τα θέματα και τα στοιχεία του παιχνιδιού το παιχνίδι παράλληλο εκείνες που διαπιστώθηκαν κατά της σειράς Guilty Gear. Σε Μαίου 2011, Arc System Works ανέκτησε τα δικαιώματα του Guilty Gear. [ 3] και αποδεσμεύεται βραχυκυκλωτήρα! ένοχος Ταχύτητα εφαπτομενική! τον Ιούνιο του ίδιου year.