Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Gundam Seed Κοστούμια
Mobile ταιριάζει Gundam σπόρων προς σπορά (機動戦士ガンダムSEED (シード) Kidō Senshi Gandamu Shīdo?) είναι μια σειρά anime αναπτύχθηκε από αυγή και σκηνοθεσία του Mitsuo Φουκούντα, όπως και οι άλλες σειρές από το Gundam franchise, Gundam σπόρων προς σπορά λαμβάνει χώρα σε μια παράλληλη γραμμή χρόνου, στην περίπτωση αυτή, η κοσμική εποχή, το πρώτο που κάνει. Σε αυτή την εποχή, η ανθρωπότητα έχει εξελιχθεί σε δύο υποείδη: Με, που κατοικούν στη γη και οι συντονιστές, γενετικά βελτιωμένων τον άνθρωπο ικανό να αντέχει τις σκληρές συνθήκες του χώρου που ζούμε τροχιακών αποικίες. η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα νεαρό Συντονιστής Kira Yamato ποιος εμπλέκεται στον πόλεμο μεταξύ των δύο φυλών μετά από ένα νεκρό χώρο αποικία είναι εισβολή από την Coordinators.


την τηλεοπτική σειρά μεταδόθηκε στην Ιαπωνία μεταξύ των ετών 2002 και 2003, στο Τόκιο ραδιοτηλεοπτικό σύστημα και Mainichi Broadcasting System δίκτυα. η σειρά πληρωμένο τρεις συλλογές ταινιών και προσαρμόστηκε σε μια σειρά μάνγκα καθώς και διάφορες φως μυθιστορήματα. μια σειρά sequel, Mobile ταιριάζει Gundam σπόρων μοίρα ακολούθησαν το 2004. διαφόρων τύπων σκυμμένο έχουν επίσης ελεύθερο, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων, soundtrack και video games Gundam. ΟΙ σπόροι ήταν άδεια από Bandai Networks ψυχαγωγίας για τη μετάδοση στη Βόρεια Αμερική, και άρχισαν ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά το 2004 και το 2005 αντίστοιχα. Το φιλμ και το sequel υπήρχαν επίσης με άδεια από Bandai Networks. η σειρά μάνγκα και φως μυθιστορήματα καθώς και το spin off σειράς, Mobile ταιριάζει Gundam σπόρων προς σπορά αποπροσανατολίζουν, ήταν επίσης και άδεια χρήσης. Ο αριθμός των video games ήταν επίσης ελευθερο στο βόρεια America.


Mobile ταιριάζει Gundam σπόρων ήταν ευρέως δημοφιλής με το κοινό της Ιαπωνίας, κερδίζοντας πολλά βραβεία, με υψηλές πωλήσεις των δύο σειρών και μουσική. Το χαρακτήρα ανάπτυξης και animation έχει κερδίσει επαίνους, αλλά οι ομοιότητες με την προηγούμενη Gundam series έχουν σχεδιαστεί τόσο συγκρίσεις και κριτική από Gundam fans.