Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Hack//Sign Κοστούμια

.Εμπλακείτε//Υπογράφουν (κατοχυρωμένους ως .παραβίαση τηλεφωνικών γραμμών//υπογράφουν) είναι ένα anime τηλεοπτική σειρά σε σκηνοθεσία Kōichi Mashimo και παράγονται από studio Bee τρένο και Bandai Networks οπτική, ότι αποτελεί μία από τις τέσσερις αρχικές ιστορίες του .παραβίαση τηλεφωνικών γραμμών franchise. Είκοσι έξι αρχικά επεισόδια μεταδόθηκε στην τηλεόραση και τρία επιπλέον bonus επεισόδια (Intermezzo, Unison, και δώρο) κυκλοφόρησαν σε DVD το αρχικό video κινούμενες εικόνες (OVAs). η σειρά χαρακτηριστικά σχεδίασης του χαρακτήρα από Yoshiyuki Sadamoto, γνωστό για τη δουλειά του στην Evangelion, [ 2] και διασκευασμένου σεναρίου, ο Kazunori Yamauchi Itō, ο οποίος έγραψε το σενάριο για το πρώτο Ghost στο Shell movie. [ 3] Το σκορ ήταν αποτελείται από Yuki Kajiura, σηματοδοτώντας τη δεύτερη συνεργασία με Kōichi Mashimo. [ 4]


.παραβίαση τηλεφωνικών γραμμών//Υπογράφουν επηρεάζεται από ψυχολογική και κοινωνιολογική θέματα όπως άγχος, φυγής και διαπροσωπικών σχέσεων. [ 5] [ 6] η σειρά επικεντρώνεται σε ένα Wavemaster (magic user) που κατονομάζονται Tsukasa, ένας παίκτης χαρακτήρα μιας εικονικής πραγματικότητας διαδικτυακά παιχνίδια ρόλων με μαζική συμμετοχή παικτών (οι τίτλοι MMORPG) ονομάζεται Τον κόσμο. Tsukasa ξυπνά για να βρει τον εαυτό του στο ένα βρίσκεται στο μπουντρούμι του κόσμου, αλλά πάσχει από απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης που αναρωτιέται όταν ο ίδιος είναι και ο τρόπος με τον οποίο ο ίδιος έφτασε εκεί. η κατάσταση επιδεινώνεται όταν ανακαλύπτει ότι δεν είναι σε θέση να αποσυνδεθείτε και παγιδεύεται στο παιχνίδι. Από εκεί και έπειτα, μαζί με άλλους παίκτες Tsukasa δεμένα σε μια αναζήτηση για να ανακαλύψετε την αλήθεια πίσω από την αφύσικη situation.


εμφάνιση πρεμιέρα στην Ιαπωνία Τόκιο μεταξύ 4 απριλίυ 2002 και 25 Σεπτεμβρίου 2002. Αυτό μεταδόθηκε σε όλη Ανατολική Ασία, η Νοτιοανατολική Ασία, τη Νότια Ασία και τη Λατινική Αμερική από το anime τηλεοπτικό δίκτυο, Animax· και κατά μήκος των Ηνωμένων Πολιτειών, τη Νιγηρία, τον Καναδά, και το Ηνωμένο Βασίλειο από καρτούν Δίκτυο, YTV και AnimeCentral (στα Αγγλικά και Ιαπωνικά) αντίστοιχα. είναι κατανεμημένα σε Βόρειο Αμερική, Bandai Networks Entertainment.


το σενάριο κινείται σε μια νωχελική ρυθμό, και έχει πολλαπλά στρώματα - το θεατή τροφοδοτείται συχνά ψευδείς πληροφορίες και εξαπατήσεις, οδηγώντας ενδεχομένως σε σύγχυση μέχρι την πραγματική φύση των γεγονότων είναι αποκάλυψε προς το τέλος του Η σειρά, η οποία βασίζεται στην ανάπτυξη χαρακτήρων και έχει λίγες σκηνές δράσης. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου χαρακτήρα αλληλεπίδραση είναι που παρουσιάζονται με τη μορφή του διαλόγου, στην Αγγλική γλώσσα υποδοχής να .παραβίαση τηλεφωνικών γραμμών//Υπογράφουν έχει γενικά θετική, αλλά ορισμένες από αυτές τις πηγές δεν έχουν αρνητικά επέκρινε τη σειρά ως αποτέλεσμα της αργής βηματοδότηση και ο χαρακτήρας-κινούμενο storyline.