Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Hellsing Κοστούμια

Hellsing (ヘ ル シ ン グ Herushingu;) ήταν μια ιαπωνική σειρά manga γράψει και εικονογραφήσει από Κούτα Hirano. Είναι εξιστορεί τις προσπάθειες του μυστηριώδη και μυστική οργάνωση Hellsing, καθώς καταπολεμά βρικόλακες, φαντάσματα και άλλα υπερφυσικά εχθρούς που απειλούν την Αγγλία.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά το νέο βασιλιά δικό μας το 1997 και ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του 2008. Τα επιμέρους κεφάλαια στη συνέχεια συλλέγονται και δημοσιεύονται σε 10 τόμους tankōbon από Shonen Gahosha. Η σειρά ήταν επίσης άδεια για την αγγλική γλώσσα απελευθέρωση στη Βόρεια Αμερική από την Dark Horse Comics, στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία από Madman ψυχαγωγία, και στη Σιγκαπούρη από Chuang Yi. Το 2001, Hirano άρχισε να δημοσιεύει τα κεφάλαια από μια σειρά prequel, Hellsing: Η Αυγή, σε ειδικές εκδόσεις του νεαρού βασιλιά μας, με έξι κεφάλαια κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2008.

Μια σειρά anime με το ίδιο όνομα παρήχθη από Gonzo. Σκηνοθεσία Umanosuke Iida, η σειρά βασίστηκε στο manga, αλλά χρησιμοποίησε ένα σενάριο του Chiaki Konaka και ήταν σημαντικά διαφορετικό από το manga από την άποψη του οικοπέδου, αν και χρησιμοποιείται μερικές από τις ίδιες χαρακτήρες και παρόμοια σχέδια χαρακτήρα. Εκτείνονται σε 13 επεισόδια, που μεταδόθηκε από την Ιαπωνία Fuji Television από τις 10 Οκτωβρίου 2001, έως τις 16 Ιανουαρίου 2002.

Ένα πρωτότυπο βίντεο animation (OVA) με τίτλο Hellsing Ultimate παρήχθη από Geneon. Ακολούθησε την ιστορία manga πιο στενά από τη σειρά anime. [1] Η σειρά διευρυμένοι 10 επεισόδιο, κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία μεταξύ 10 Φλεβάρη 2006 και 26 Δεκεμβρίου 2012. Στη Βόρεια Αμερική η σειρά έτρεξε από τις 5 Δεκεμβρίου 2006 έως 28 Οκτωβρίου 2014.