Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Hunter X Hunter Κοστούμια

Ο Hunter X Hunter (ハンター×ハンター Hantā Hantā? ), είναι μια Ιαπωνική σειρά μάνγκα γραπτό και εικονογραφημένο από Yoshihiro Togashi. η ιστορία επικεντρώνεται σε ένα αγόρι που ονομάζεται Gon, ο οποίος ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του, τον οποίο ο ίδιος είχε πει ήταν νεκρός, είναι πραγματικά ζωντανός και καλά, μαθαίνει ότι ο πατέρας του, και περιτυλίγματος, είναι ένας παγκοσμίου φήμης κυνηγός: μια άδεια επαγγέλματος για εκείνους οι οποίοι ειδικεύονται στην φανταστική επιδιώξεις, όπως τον εντοπισμό σπάνιων ή άγνωστων ειδών ζώων, κυνήγι θησαυρού, αποτύπωση και ανεξερεύνητα περίκλειστα εδάφη, ή κυνήγι κάτω άνομη ιδιώτες. Παρά και περιτυλίγματος έχοντας αριστερά τον γιο του με τους συγγενείς του, προκειμένου να ακολουθήσουν τη δική σας όνειρα, Gon αναχωρεί για ένα ταξίδι για να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα, περάστε την αυστηρή εξέταση Κυνηγός, και τελικά να βρουν τον πατέρα, κατά μήκος της διαδρομής, Gon συναντά διάφορα άλλα είδη των κυνηγών και επίσης συναντά το παραφυσικών γεγονότων. η αρχική έμπνευση για την σειρά μάνγκα προήλθε από Togashi δική του συλλογή hobby.


Hunter X Hunter ξεκίνησε τη σειρά μάνγκα serialization στις 3 Μαρτίου 1998 στο Shueisha magazine εβδομαδιαία Shōnen Jump. Δεκεμβρίου 2012, 340 Κεφάλαια έχουν δημοσιευθεί στις 32 tankōbon (κεφάλαιο συλλογές) στην Ιαπωνία. Εντούτοις, η σειρά μάνγκα έχει συχνά πήγαν στην ανάπαυλα από το 2006. Hunter X Hunter έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά και κυκλοφόρησε στη Βόρεια Αμερική από Viz Media άρχισε τον Απρίλιο του 2005. Το 1999, η σειρά μάνγκα προσαρμόστηκε σε μια 62-anime επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς που παράγονται από τη Nippon Animation και σκηνοθεσία Kazuhiro Furuhashi. Το anime πρεμιέρα στην Ιαπωνία στην Fuji TV. Τρεις ξεχωριστές αρχική video κινούμενες εικόνες (OVAs) ανήλθε σε 30 επεισόδια έγιναν στη συνέχεια που παράγονται από τη Nippon Animation και κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία από το 2002 έως το 2004. η τηλεοπτική σειρά έχει άδεια και τέθηκαν στη Βόρεια Αμερική, δηλ, και μεταδόθηκε από το κανάλι Funimation ξεκινώντας από το 2009. ΤΟ δεύτερο anime τηλεοπτικών σειρών από Madhouse ξεκίνησε δαπάνησαν για Nippon Television στη Οκτωβρίου 2011. Μια ταινία anime προσαρμογή, διαθέτοντας μια πρωτότυπη ιστορία, ανακοινώθηκε το Μάρτιο 2012 [ 1] και πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου 2013. [ 2] υπάρχουν επίσης πολλά άλμπουμ ήχου, video games, μιούζικαλ, και άλλων μέσων με βάση Hunter Χ Hunter.


Hunter Χ ο Hunter έχει μια τεράστια οικονομική επιτυχία και έχει μετατραπεί σε ένα Shueisha από την κορυφαία σε πωλήσεις σειρά μάνγκα, έχοντας πουλήσει πάνω από 60,5 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ιαπωνία από μόνη της ως της Φεβρουαρίου 2012. δημοτικότητα και θεατή την αναγνώριση του anime έχουν αποδειχθεί πολύ πιο μετριοπαθής. επικριτές του τόσο η σειρά μάνγκα και την τηλεοπτική προσαρμογή έχουν επαινέσει, όπως έχοντας μια περίπλοκη πλοκή, συμπαθητικούς χαρακτήρες, και εξαιρετική τέχνη και animation. Ωστόσο, οι εξεταστές δεν διαφώνησε με την ποιότητα των anime music και μετάδοση στερεοφωνικού ήχου υψηλής ποιότητας.