Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Inu X Boku SS ΚοστούμιαInu Χ Boku SS (妖狐×僕SS Inu Boku Shīkuretto Sābisu, αναμμένο. ο σκύλος και εγώ Secret Service), επίσης γνωστό ως Youko x Boku, είναι μια Ιαπωνική σειρά μάνγκα γραπτό και εικονογραφημένο από κακάο Fujiwara. Ένα anime προσαρμογή από τον David παραγωγή προβλήθηκε στην Ιαπωνία μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2012. [ 1] Το anime έχει αδειοδοτηθεί από Sentai Filmworks για streaming, και home video αφήστε στη Βόρεια Αμερική. [ 2]


το Maison de Ayakashi (メゾン・ド・章樫 Mezon μην Ayakashi), καλύτερα γνωστός ως ο Ayakashikan (妖館), είναι μια υψηλή ασφάλεια πολυκατοικίας όπου τον άνθρωπο με το demon'S προγόνων, ή youkai, κατοικούν, κάθε φρουρούνται από τη δική τους Μυστική Υπηρεσία του σωματοφύλακα του. A youkai κορίτσι που ονομάζεται Ririchiyo Shirakiin κινείται μέσα στο Ayakashikan ελπίζοντας για την ησυχία. Αντίθετα, θα διαπιστώσει ότι η ίδια με την υπηρεσία του πράκτορα των Μυστικών Υπηρεσιών, Miketsukami Sōshi.


οι πρώτοι τέσσερις τόμοι της σειράς μάνγκα είναι το prologue. Στο τέλος του τόμου τεσσάρων, ενός εχθρού διαθέτει Karuta, αφήνοντας την σε κώμα για αρκετούς μήνες, και άλλες χρήσεις Youkai στην επίθεση οι άλλοι κάτοικοι του Maison de Ayakashi. Εξαιτίας αυτής, σχεδόν κάθε μέλος του καστ είναι νεκροί. Μέρος 2 λαμβάνει χώρα 23 χρόνια αργότερα, όταν οι νεκροί είναι reincarnated.