Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Katekyo Hitman Reborn Κοστούμια

Αναγεννημένη!, είναι γνωστή στην Ιαπωνία ως βασικός δολοφόνος Katekyō αναγεννημένη! (家庭教師ヒットマンREBORN! Katekyō Hittoman Ribōn! ?, "Katekyō" είναι ένα portmanteau των Katei Kyōshi και μεταφράζεται ως Home κηδεμονεύει), είναι μια Ιαπωνική σειρά μάνγκα γραπτό και εικονογραφημένο από Akira Amano. η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του ένα αγόρι που ονομάζεται Tsunayoshi Sawada, ο οποίος ανακαλύπτει ότι ο ίδιος είναι δίπλα στη σειρά για να γίνει το αφεντικό του για το πιο ισχυρό Μαφία οργάνωση που ονομάζεται Vongola, η οικογένεια Vongola. Με τον τρόπο αυτό, τα Vongola τα πιο ισχυρά βασικός δολοφόνος, ένα όπλο παραμάσχαλα όταν κατέφθασαν για βρέφη που ονομάζεται Αναγέννηση, αποστέλλεται στον κηδεμόνα "Tsuna" σχετικά με το πώς να γίνει ένας αξιοσέβαστος boss.


επιμέρους σειρά μάνγκα κεφάλαια ήταν σειριοποιείται στην Ιαπωνία Shueisha την εβδομαδιαία Shōnen Jump από 4 απριλίυ 2004 και ολοκληρώθηκε σε 12 Νοεμβρίου 2012 και έχουν δημοσιευθεί σε σαράντα-δύο tankōbon όγκων όπως του 4 Μαρτίου 2013. Viz Media άδεια η σειρά για την αγγλική γλώσσα αφήστε στη Βόρεια Αμερική, η σύντμηση του όνομα σειράς στην Αναγέννηση!. Ένα anime προσαρμογή της σειράς από Artland μεταδόθηκε στην τηλεόραση Τόκιο μεταξύ 7 Οκτωβρίου 2006 και 25 Σεπτεμβρίου 2010. Έχουν γίνει επίσης διάφορα παιχνίδια με βάση τη σειρά, καθώς και δύο μυθιστορήματα, Hideaki Koyasu.


αναγεννημένη! έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα εβδομαδιαία Shōnen Jump σειρά μάνγκα με πολλούς από τους όγκους να γίνουν top-πωλητές στην Ιαπωνία. [ 3] [ 4] Οι Εξεταστές από τη σειρά επαίνεσε την χρήση της κωμωδίας καθώς και τα σχέδια και υποδείγματα που χρησιμοποιούνται για το βρέφος χαρακτήρες. [ 5] [ 6] έχουν επίσης αναφερθεί ότι παρόλο που έχει γίνει πιο βίαιη από όγκο 8, έχει μετατραπεί σε ένα πιο τυπικό shōnen σειρά, επαινώντας το σινεμα και το fights.