Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Metal Gear Solid Κοστούμια
Παρά μια μετάβαση στην τεχνολογία 3D, το παιχνίδι του Metal Gear Solid παραμένει παρόμοια με την 2D MSX2 προκάτοχό του Metal Gear 2: Solid Snake. η συσκευή πρέπει να πλοηγηθείτε πρωταγωνιστή, Solid Snake, μέσω του παιχνιδιού περιοχές χωρίς να εντοπιστεί από τους εχθρούς. [ 15] ανίχνευσης ενεργοποιείται από το player κινούμενο σε έναν εχθρό οπτικό πεδίο του οδηγού και ενεργοποιεί ένα συναγερμό που υπενθυμίζει ένοπλες εχθρούς για να τη θέση. [ 16] Αυτό ενεργοποιεί επίσης "alert mode" και ο παίκτης πρέπει στη συνέχεια αποκρύπτει και να παραμείνουν απαρατήρητοι, κατά την οποία το σημείο "φοροδιαφυγή mode" ξεκινά και όταν ο μετρητής φτάσει στο μηδέν το παιχνίδι επιστρέφει στο "διείσδυση" όπου τους εχθρούς δεν είναι ύποπτες για τον Naked Snake παρουσία. Το ραντάρ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιφυλακή ή φοροδιαφυγή auto adjustment'.


να παραμείνουν απαρατήρητοι, ο παίκτης μπορεί να εκτελεί τεχνικές, οι οποίες κάνουν χρήση των δύο Solid Snake του ικανότητες και το περιβάλλον, όπως σκύβετε κάτω από αντικείμενα, χρησιμοποιώντας τα πλαίσια για την κάλυψη, περνούσε ξυστά δίπλα ή κρύβονται γύρω από τοίχους, και κάνοντας θόρυβο για να αποσπάσουν τους εχθρούς, οι οποίοι διενεργούνται χρησιμοποιώντας το τρίτο πρόσωπο Φωτογραφική μηχανή, η οποία συχνά αλλάζει η γωνία για να δώσει στον παίκτη την καλύτερη δυνατή προβολή της περιοχής είναι δυνατή, και μια στην οθόνη ραντάρ, το οποίο εμφανίζει τους εχθρούς και τους οπτικό πεδίο. [ 18] Snake μπορεί επίσης να κάνει χρήση πολλών αντικειμένων και μικροσυσκευές, όπως η υπέρυθρη γυαλιά ή ένα κουτί από χαρτόνι συγκάλυψη. η έμφαση στο stealth προωθεί μια λιγότερο βίαιη μορφή του παιχνιδιού, καθώς μάχες ενάντια σε μεγάλες ομάδες εχθρών συχνά θα οδηγήσει σε σοβαρές ζημίες για το player.


το παιχνίδι της προόδου είναι διάστικτη από σκηνές και codec, καθώς και συναντήσεις με αρχηγούς. Για να σημειωθεί πρόοδος, οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψετε τις αδυναμίες του κάθε εξόγκωμα και να νικήσει τους. χειριστήρια του παιχνιδιού και να παίξετε στρατηγικές μπορούν επίσης να γίνουν προσβάσιμες μέσω του Codec ραδιοφώνου, όταν η συμβουλή που διατυπώθηκε από τον Naked Snake ομάδα υποστήριξης, για παράδειγμα, η ομάδα υποστήριξης μπορεί να chastise Φίδι για να αποθηκεύσετε την πρόοδο αρκετά συχνά, ή να εξηγήσει τις πολεμικές κινήσεις από την άποψη των οποίων τα κουμπιά και πιέστε το gamepad. Το Codec μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να εκδηλώνει σχετικά με το παιχνίδι παλαιότερα έπλαθα. η ολοκλήρωση της τίτλος παρέχει το Player με μια στατιστική περίληψη της απόδοσης τους, και έναν "κωδικό όνομα" στηρίζεται σε ότι, συνήθως, είναι το όνομα μιας κοινής animal.


σε ένα πρώτο για το Metal Gear series, μια λειτουργία εκπαίδευσης, η οποία ονομάζεται "VR Mode, είναι διαθέσιμες στην οποία οι παίκτες μπορούν να κάνουν πρακτική κρύβεται τεχνικές, όπλο, και συνηθισμένων. εκτός από την stealth παιχνίδι, υπάρχουν σετ κομμάτι ακολουθίες που συνεπαγόταν σφοδρές μάχες μεταξύ του player και εχθρούς από το τρίτο πρόσωπο και πρώτο πρόσωπο perspectives.