Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

One Piece Κοστούμια

Ένα κομμάτι (ワンピース Wan Pīsu) είναι μια Ιαπωνική shōnen σειρά μάνγκα γραπτή και απεικονίζεται από Eiichiro Oda. έχει σειριοποιείται στο εβδομαδιαίο Shōnen Jump από 4 Αυγούστου, 1997· τα επιμέρους κεφάλαια έχουν δημοσιευθεί σε tankōbon όγκους από Shueisha, με το πρώτο ελεύθερο στις 24 Δεκεμβρίου 1997, και την 70ή όγκου ελεύθερο όπως του Μαρτίου 2013. Ένα κομμάτι ακολουθεί τις περιπέτειες του Monkey D Luffy, ένα νεαρό αγόρι που οργανισμός αποκτά τις ιδιότητες του καουτσούκ μετά ακούσια να τρώνε ένα δαίμονα, φρούτων και τις πολύπλευρες πλήρωμα των πειρατών, που πήρε το όνομα το άχυρο Hat πειρατές. Luffy εξερευνά τον ωκεανό σε αναζήτηση του κόσμου ο τελικός θησαυρός είναι γνωστή ως ένα κομμάτι, προκειμένου να γίνει η επόμενη Pirate King.


τα κεφάλαια έχουν προσαρμοστεί σε μια αρχική video animation (ωαρίων) που παράγονται από την παραγωγή I. G το 1998, και μια σειρά anime που παράγονται από Toei Animation, το οποίο άρχισε να εκπέμπει στην Ιαπωνία κατά το έτος 1999. Από τότε, η τρέχουσα σειρά έχει αναφερθεί πάνω από 600 επεισόδια. Επιπλέον, Toei έχει αναπτυχθεί έντεκα κινούμενες ταινίες, ένα ωάριο, και πέντε τηλεοπτικά Specials. Αρκετές εταιρείες έχουν αναπτυχθεί διάφοροι τύποι σκυμμένο, όπως ένα εμπορικό παιχνίδι καρτών, και ένα μεγάλο αριθμό video games.


η σειρά μάνγκα είχε χορηγηθεί άδεια για μια Αγγλική γλώσσα αφήστε στη Βόρεια Αμερική από Viz Media, στο Ηνωμένο Βασίλειο από Gollancz σειρά μάνγκα, και στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, ένας τρελός ψυχαγωγίας. Το anime έχει αδειοδοτηθεί από Funimation Entertainment για την αγγλόφωνη έκδοση της Βόρειας Αμερικής, ενώ η σειρά αρχικά είχε άδεια και διανέμεται από 4 παιδιά Entertainment.