Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Peter Pan Κοστούμια


Ο Peter Pan ενήλικα Costume
€171.44  €82.72
52% OFF

Ο Peter Pan ενήλικα Costume
€171.44  €82.72
52% OFF


Tinkerbell Deluxe έφηβος Costume
€171.44  €82.72
52% OFF


Σέξι Elf Ενηλίκων Costume
€171.44  €82.72
52% OFFBarrie ποτέ δεν περιγράφεται Πέτρου εμφάνιση σε λεπτομέρεια, ακόμα και στο μυθιστόρημα Peter και Γουέντι (1911), αφήνοντας πολύ για να την φαντασία του αναγνώστη και την ερμηνεία του σε κανέναν για προσαρμογή των χαρακτήρων. Barrie αναφέρει στον Peter και Γουέντι ότι ο Peter Pan ακόμα είχε όλα του τα "πρώτα δόντια" . [ 2] ο ίδιος τον χαρακτηρίζει ως ένα όμορφο αγόρι με ένα όμορφο χαμόγελο, "επιστρωμένα με υποτυπώδη αφήνει και τους χυμούς που ρέουν από τα δέντρα" . [ 3] η αναπαραγωγή, Πέτρου outfit είναι κατασκευασμένο από το φθινόπωρο αφήνει και ιστών αράχνης. [ 4] Το όνομά του και παίζοντας τα συζυγή ή σωλήνες υποδηλώνουν ότι το μυθολογικό χαρακτήρα Pan.


Παραδοσιακά, ο χαρακτήρας έχει παίξει στη σκηνή με έναν ενήλικα γυναίκα. [ 5]


στον Peter Pan, βυσσινί (κυκλοφόρησε διεθνώς το 2006), Geraldine McCaughrean προσθέτει στην περιγραφή της εμφάνισής του, αναφέροντας τα μπλε μάτια, και λέγοντας ότι οι τρίχες είναι φως (ή τουλάχιστον σε οποιοδήποτε χρώμα ελαφρύτερο από μαύρο). Σε αυτό το μυθιστόρημα, ποτέ δεν γης έχει μετακινηθεί στο φθινόπωρο, έτσι ο Peter Φοράει λοιπόν του jay φτερά και σφενδάμου φύλλα. Στην Starcatcher ιστορίες γραμμένο από Dave Barry και Bernardo Bertolucci στους Ονειροπόλους Pearson, Peter, καρότο-πορτοκάλι μαλλιά και φωτεινό μπλε eyes.


της Disney films, Peter φοράει ένα ρούχο που αποτελείται από ένα σύντομο μακρυμάνικα πράσινο λοιπόν και καλσόν προφανώς κατασκευασμένο από ύφασμα, και μια λάμπα με ένα κόκκινο σαν πούπουλο σε αυτό, ο οποίος επισήμανε την elf-όπως αυτιά, καφέ μάτια και τα μαλλιά του είναι σκούρο κόκκινο. Στο live-δράσης 2003 φιλμ, ο ίδιος είναι τραγικότερο από τον Jeremy Sumpter, ο οποίος έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια, και ο ιματισμός είναι κατασκευασμένο από φύλλα και τα αμπέλια. Στο άγκιστρο (1991), ο οποίος αναπαράγεται όπως ένας ενήλικας, Robin Williams, με μπλε μάτια και σκούρο καφέ χρώμα μαλλιών, αλλά σε αναμνήσεων για τη νεολαία ο μαλλιά, ανοιχτό καφέ χρώμα. Σε αυτό το φιλμ στα αυτιά του φαίνεται αναφέρθηκε μόνο όταν αυτός είναι ο Peter Pan, ο Πήτερ δεν απαγορεύει, ο Pan ρούχα ομοιάζει με την Disney outfit (πλην της κγπ).