Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Pirates of Carribean Κοστούμια

Για τον έλεγχο των ωκεανών, ο Λόρδος Cutler Μπέκετ σκοτώνει οποιονδήποτε σχετίζεται με την πειρατεία και χρησιμοποιεί Davy Jones για να καταστρέψει όλα τα πειρατικά πλοία στις θάλασσες. καταδικασμένων να τραγουδούν "βαρούλκο χρώματα" για να υποχρεώσει τις εννέα pirate lords of να συγκαλέσει σε ναυάγιο Κόουβ· ωστόσο, η καθυστερημένη Captain Jack σπουργίτι, πειρατής ο λόρδος της Καραϊβικής, ποτέ δεν όρισε διάδοχο. Captain Barbossa απαγωγές θα, Ελίζαμπεθ, Tia Dalma και το πλήρωμα του Black Pearl για τη διάσωση από Jack Davy Jones του Locker. Sao Feng, πειρατή του λόρδου από τη θάλασσα της Νότιας Κίνας, διαθέτει έναν χάρτη με το Locker ονομάζεται "χάρτες Πλοήγησης". Θα παζάρια με Feng για το Μαργαριτάρι με αντάλλαγμα σπουργίτι, έτσι θα μπορεί να σώσει τον πατέρα του Davy Jones" πλοίων, ιπτάμενου Dutchman.


εν τω μεταξύ, Davy Jones καταστρέφει πολλά πειρατικά πλοία και δεν αφήνει τους επιζώντες, γεγονός που οδηγεί σε Μπέκετ που αντιμετωπίζει ο Τζόουνς για να ανακοινώσει την απόφασή του να γίνει το στήθος του Davy Jones επί του πλοίου και τον τόπο Βασιλικής Πεζοναύτες στην φρουρά, υπό τη διοίκηση του ο Ναύαρχος Τζέιμς Norrington.


το πλήρωμα διαδρομές στην Locker και Ανακτά σπουργίτι. η μαργαριταρένια επιδιώκει μια οδό διαφυγής, νεκρές ψυχές πλεύση παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης και της Elizabeth πατέρα Weatherby Swann. Tia Dalma αποκαλύπτει ότι Davy Jones διορίστηκε από, Calypso, ο ποδοσφαιρόφιλος και θεά της θάλασσας, στο πορθμείο τον νεκρό να τον επόμενο κόσμο, σε αντάλλαγμα, ο Τζόουνς θα μπορούσε βήμα κατά γης για μία ημέρα κάθε δέκα χρόνια, όταν απέτυχε να συναντηθούν μαζί του, παράτησε το καθήκον του και μετατρέπεται σε monster.