Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Reservoir Chronicle Κοστούμια

Δοχείο Chronicle (ツバサ-δοχείο CHRoNiCLE- Tsubasa: Rezaboa Kuronikuru) είναι μια shōnen σειρά μάνγκα γραπτό και εικονογραφημένο από την σειρά μάνγκα καλλιτέχνης ομάδα σφιγκτήρα. λαμβάνει χώρα στο ίδιο φανταστικούς σύμπαν όπως πολλά του σφιγκτήρα στην άλλη σειρά μάνγκα, κυρίως xxxHolic. του παρατηρητηρίου προκύπτει πώς Sakura, η πριγκίπισσα του Βασιλείου της Clow, χάνει την ψυχή και τον τρόπο με τον οποίο Syaoran, μια νεαρή αρχαιολόγο ο οποίος είναι η παιδική μου φίλη, πηγαίνει σε μια αναζήτηση για να τη σώσει. τρισδιάστατη μάγισσα Yūko Ichihara αναθέτει στον πρόεδρό του να κινήσει με δύο άτομα, Kurogane και Fai Δ. Flowright. αναζήτηση Sakura στις αναμνήσεις, η οποία ήταν διάσπαρτα σε διάφορους κόσμους με τη μορφή όπως τα φτερά, όπως η συλλογή τους θα βοηθήσει να σώσει την ψυχή. Tsubasa γεννήθηκε όταν τέσσερις σφιγκτήρα καλλιτέχνες θέλησαν να δημιουργήσουν μια σειρά μάνγκα που συνδέονται όλα τα προηγούμενα έργα που ανέλαβε το σχεδιασμό για τους πρωταγωνιστές από την προηγούμενη σειρά μάνγκα ονομάζεται Cardcaptor Sakura.


ήταν σειριοποιείται στο Kodansha δημοσίευση εβδομαδιαίων Shōnen Magazine από τον Μάιο 2003 μέχρι Οκτωβρίου 2009, και συλλέχθηκαν σε είκοσι οκτώ tankōbon όγκους. η σειρά μάνγκα Ήταν προσαρμοσμένη σε μια σειρά anime, Tsubasa Chronicle (ツバサ・クロニクル Tsubasa Kuronikuru? ), ταινία κινουμένων σχεδίων από μέλισσα αμαξοστοιχία, η οποία μεταδόθηκε 52 επεισόδια κατά τη διάρκεια δύο περιόδων κατά το 2005 και το 2006 η παραγωγή I. G κυκλοφόρησε μια ταινία σφήνες μεταξύ των δύο πρώτων σεζόν με τίτλο η πριγκίπισσα της Birdcage βασίλειο, καθώς επίσης και πέντε πρωτότυπα βίντεο κινούμενες εικόνες (OVAs) μεταξύ Νοεμβρίου 2007 και Μαίου 2009, που ενήργησε ως sequel της δεύτερης σεζόν. διάφορα παιχνίδια για βίντεο και δράματος βασισμένο στη σειρά έχουν αποδεσμευθεί. η σειρά μάνγκα είχε χορηγηθεί άδεια για Αγγλικά γλώσσα αποδέσμευσης από Del Rey σειρά μάνγκα, ο οποίος διέθεσε όλη του την όγκους από 27 απριλίυ 2004. Funimation Entertainment άδεια το anime για Αγγλική έκδοση και δημοσίευσε όλα τα τηλεοπτικά επεισόδια των όγκων καθώς και η ταινία. ο OVAs της Tsubasa τέθηκαν στη Βόρεια Αμερική τον Ιανουάριο 2011.


η σειρά έχει γίνει αποδεχτή από ιαπωνικά και Αγγλικά αναγνώστες, και να φτάσει σε υψηλές θέσεις σε διάφορες μπεστ-σέλερ καταλόγους, η σειρά έχει πουλήσει πάνω από είκοσι εκατομμύρια σειρά μάνγκα όγκους στην Ιαπωνία, όπως της Σεπτεμβρίου 2009. Και τα δύο της σειράς μάνγκα και anime έχουν Είχε θετική ανταπόκριση από τους επικριτές του, οι οποίοι επαίνεσαν τις συνδέσεις με τα προηγούμενα έργα και το artwork. Το παρατηρητήριο ανατροπές σε άλλα τμήματα της ιστορίας έχουν γενικά επαίνεσε για το πώς επηρεάζουν το συνολικό αγροτεμάχιο καθώς και για την έκπληξη, όμως, έχουν επικριθεί ότι είναι confusing.