Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Resident Evil Κοστούμια

Ο τρόμος της επιβίωσης βιντεοπαιχνίδι Resident Evil έκανε το ντεμπούτο της στο PlayStation, το 1996, και αργότερα για να μετατρέψει το Sega ο Κρόνος, ήταν μια κριτική και εμπορική επιτυχία, [ 3] που οδηγεί στην παραγωγή των δύο πολυαναμενόμενες συνέχειες, Resident Evil 2, το 1998 και το Resident Evil 3: νέμεση το 1999, τόσο για το PlayStation. Η θύρα του Resident Evil 2 κυκλοφόρησε για το Nintendo 64. επιπλέον, οι λιμένες και οι τρεις ήταν ελεύθερο για Windows. Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Resident Evil: Code Veronica, αναπτύχθηκε για το Sega Dreamcast και κυκλοφόρησε το 2000, και στη συνέχεια από τους λιμένες της 2 και 3. Evil Κωδικός: η Veronica ήταν αργότερα επανεξέδωσε για Dreamcast στην Ιαπωνία σε μια ενημερωμένη μορφή ως Κωδικός: Veronica πλήρης, η οποία περιελάμβανε ελαφρές αλλαγές, πολλές από τις οποίες περιστράφηκε γύρω από ιστορία βάζει. Αυτή η ενημερωμένη έκδοση ήταν αργότερα η καμπίνα για το PlayStation 2 και GameCube της Nintendo στον τίτλο Κωδικός: Veronica X.


Παρά τις παλαιότερες ανακοινώσεις ότι το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 2, το οποίο οδήγησε σε Η δημιουργία ενός μη συνδεόμενους παιχνίδι με τίτλο διάβολος μπορεί να κλάψει, series" δημιουργός και παραγωγός Shinji Mikami αποφάσισε να κάνει τη σειρά αποκλειστικά για το Nintendo GameCube. [ 4] Τα επόμενα τρία παιχνίδια στη σειρά με ένα remake του αρχικού Resident Evil και αστείες σκηνές το Resident Evil Zero, τόσο ελεύθερο στο έτος 2002, καθώς και τα Resident Evil 4-είχαν όλοι αποδεσμευτούν αρχικά ως GameCube στις υπόλοιπες αποκλειστικές. Resident Evil 4 αφέθηκε αργότερα ελεύθερος για Windows, PS2 και η Wii. επιπλέον, το GameCube έλαβε λιμάνια της προηγούμενης Resident Evil τα επακολουθήσαντα. Παρά το γεγονός αυτό συμφωνία αποκλειστικότητας μεταξύ Capcom και η Nintendo, η Capcom κυκλοφορεί ελεύθερο αρκετές Resident Evil τίτλων για το PS2, τα οποία δεν εξετάστηκαν άμεσα sequels.


ΜΙΑ τριλογία της GunCon-συμβατών light gun παιχνιδιών γνωστές ως το πιστόλι επιζών σειρά πλούσιος πρώτο πρόσωπο παιχνιδιού. η πρώτη, Resident Evil Επιζών, κυκλοφόρησε το 2000 για το PlayStation και το PC, αλλά έλαβε μέτριες κριτικές. Τα επόμενα παιχνίδια, Resident Evil επιζών 2 Κωδικός: Veronica και Resident Evil: Dead Aim, πήγε κάπως καλύτερα. [ 6] νεκρών αποβλέπουν στην πραγματικότητα είναι Η τέταρτη Gun Survivor παιχνίδι στην Ιαπωνία, με Gun Survivor 3 ο Ντίνο κρίση spin-off Ντίνο Stalker. Στο ίδιο πνεύμα, η Chronicles χαρακτηριστικά της σειράς πρώτο πρόσωπο παιχνίδι, έστω και σε ράγες μονοπάτι. Resident Evil: η Ομπρέλα Chronicles κυκλοφόρησε το 2007 για το Wii στη λίστα συσκευών, με συνέχεια, Resident Evil: Darkside Chronicles ελευθερο στο 2009.


Resident Evil εστία είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι για την κονσόλα PS2™, που κυκλοφόρησε το 2003, απεικονίζοντας μια σειρά από επεισοδιακή σινεμα στην Raccoon City που κατά την ίδια χρονική περίοδο ως Resident Evil 2 και 3, η οποία ήταν η πρώτη στη σειρά και το πρώτο θρίλερ επιβίωσης τίτλος για λειτουργία παιχνιδιού συνεργασίας και παιχνιδιού για πολλούς παίκτες μέσω διαδικτύου στήριξη. ακολούθησε ένα sequel, Resident Evil εστία Αρχείο #2. Raccoon City είναι μια μητρόπολη που βρίσκεται στο Arklay βουνά της Βόρειας Αμερικής που υπάκουσαν στο θανατηφόρο T-ιό επιδημία και ήταν κατά συνέπεια καταστρέφεται από μια πυρηνική επίθεση των πυραύλων που εκδίδεται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, η πόλη αποτέλεσε ένα κρίσιμο κομβικό σημείο για τη σειρά" διαδοχή ως μία από τις κυριότερες καταλύτες Η ομπρέλα του έλειψαν καθώς και το σημείο εισόδου για κάποιες από τις σειρές" πιο αξιοσημείωτες characters.


Resident Evil Gaiden είναι μια δράση και περιπέτεια παιχνίδι για το Game Boy Color διαθέτοντας ένα RPG-style σύστημα μάχης. υπήρξαν επίσης πολλά μουσικά κινητά παιχνίδια με βάση το Resident Evil σειρά στην Ιαπωνία. Κάποια από αυτά τα κινητά παιχνίδια έχουν τεθεί στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη μέσα από T-Mobile. Κατά τη συνέντευξη τύπου της Sony κατά τη διάρκεια της Ε3, 2009, ανακοινώθηκε ότι Resident Evil Φορητό θα κυκλοφορήσει για το PlayStation Portable, περιγράφεται ως ένα τελείως νέο τίτλο που αναπτύσσεται με "το PSP Go στο μυαλό" και "εντελώς διαφορετικά για το Resident Evil παιχνίδι". Ωστόσο, από το 2012, χωρίς περαιτέρω εξαγγελίες, έχουν γίνει και το παιχνίδι θεωρείται ότι έχουν cancelled.


σε Μαρτίου 2011, Capcom έδειξε το τρίτο πρόσωπο shooter Resident Evil: Λειτουργία Raccoon City, η οποία αναπτύσσεται με η Slant Six Games για το PlayStation 3, Xbox 360 και της Microsoft Windows και κυκλοφόρησε σε Μαρτίου 2012. Ο τρόμος της επιβίωσης για παιχνίδι Η Nintendo 3DS, Resident Evil: αποκαλύψεις, κυκλοφόρησε σε Φεβρουαρίου 2012. Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, το επόμενο αριθμημένη θέση στην κύρια σειρά, Resident Evil 6, κυκλοφόρησε σε ανάμικτες κριτικές, [ 15] αλλά ενθουσιώδεις προ-παραγγελία sales.


HD συλλογές ελευθερο HD λιμένες των Resident Evil 4 και Resident Evil: Code Veronica X, Resident Evil: η Ομπρέλα Chronicles, και το Resident Evil: Darkside Chronicles.


οφείλεται στο χαμηλό πωλήσεις των Resident Evil 6 αποκαλύφθηκε στις 31 Ιανουαρίου ότι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα η επανεκκίνηση της σειράς που προέρχονται από την ανάδραση από το fans.