Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Shrek Κοστούμια


Shrek Deluxe Costume Ενηλίκων
€196.38  €93.07
53% OFF
Shrek είναι ένα έτος 2001 Αμερικανικό υπολογιστή-ταινία κινουμένων σχεδίων φαντασίας-κωμωδία που παράγονται από ΠΓΕ/DreamWorks, ελεύθερο από DreamWorks Pictures, σκηνοθετημένη από τον Andrew Adamson και Vicky Jenson, διαθέτοντας τις φωνές των Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, και John Lithgow. είναι χαλαρά βασισμένο στο William Steig το οικονομικό έτος 1990 παραμύθι picture book Shrek!, και κάπως χρησιμεύει ως μια παρωδία ταινιών, η στόχευση άλλες ταινίες προσαρμόζονται από διάφορα παιδικά φαντασιώσεις (κυρίως ταινία κινουμένων σχεδίων Disney films). η ταινία σημειώσει σημαντική χρήση της δημοφιλούς μουσικής, το soundtrack περιλαμβάνει μουσική από Smash Στόμα, χέλια, Joan Jett, οι Proclaimers, Jason Wade, κρατουμένων Baha Men, και John κλίμακα (η οποία καλύπτει τον Leonard Cohen).


τα δικαιώματα του βιβλίου αγοράστηκαν αρχικά ο Steven Spielberg, το 1991, πριν από την ίδρυση της DreamWorks, όταν πίστευε ότι σχετικά με την πραγματοποίηση μιας παραδοσιακά ταινία κινουμένων σχεδίων με βάση το βιβλίο, όμως, ο John H. Williams πεπεισμένη γι' αυτόν για να φέρετε το φιλμ της DreamWorks, το 1994, την εποχή του studio ιδρύθηκε και η ταινία είχε τεθεί γρήγορα σε ενεργό ανάπτυξη από τον Jeffrey Katzenberg Μετά τα δικαιώματα είχαν αγοραστεί από το στούντιο του 1995. ο Σρεκ αρχικά ηθοποιοί Κρις Farley για να κάνει τη φωνή του χαρακτήρα του τίτλου, η εγγραφή περίπου το 80 % - 90% του διαλόγου, αλλά επειδή Farley πέθανε το 1997 πριν να ολοκληρώσω, Μάικ Μάγιερς είχε τεθεί σε για να εργαστούν για το χαρακτήρα, ο οποίος μετά την πρώτη εγγραφή αποφάσισε να καταγράψετε τη φωνή σε ένα σκωτσέζικο προφορά. επίσης, η ταινία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να motion-συλλαμβάνονται, αλλά μετά από άσχημα αποτελέσματα, το στούντιο αποφάσισε να λάβετε PDI για να βοηθήσει ο Σρεκ αποκτήστε το τελικό υπολογιστή-κινούμενες look.


κερδίζοντας $484,4 εκατ. στο παγκόσμιο box office, η ταινία ήταν μια κριτική και εμπορική επιτυχία, ο Σρεκ έλαβε επίσης ενθάρρυνση από αλυσίδες τροφίμων όπως Baskin-Robbins (προώθηση της ταινίας κυκλοφόρησε το DVD) και η Burger King, ήταν καταξιωμένος ως μια ταινία κινουμένων σχεδίων αντάξια των ενηλίκων ενδιαφέροντος, με πολλούς ενήλικες-oriented αστεία και θέματα αλλά ένα απλό πλοκή και χιούμορ για να απευθύνω έκκληση για παιδιά. Shrek κέρδισε το πρώτο ποτέ Academy Award για το καλύτερο κινούμενα σχέδια και ήταν υποψήφιο για το Βραβείο της Ακαδημίας Κινηματογράφου για το καλύτερο Καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. επίσης, η ταινία ήταν υποψήφια για έξι BAFTAs, συμπεριλαμβανομένων και των BAFTA Award για την Καλύτερη Ηθοποιός σε ρόλο υποστήριξης για τον Eddie Murphy για το voice-over απόδοση όπως γάιδαρο, και κέρδισε το BAFTA Award για την καλύτερη προσαρμογή σεναρίου, το σκηνοθέτη της κύριας (και ο τίτλος) χαρακτήρα απονεμήθηκε το δικό της αστέρι στο Hollywood "πάνθεον" το Μάιο 2010.


Σρεκ DreamWorks εγκατεστημένος Animation ως πρωθυπουργός ανταγωνιστής της Pixar στο πεδίο της κινηματογραφικής ταινίας animation, ιδιαίτερα σε υπολογιστή animation. Το σκηνοθέτη της επιτυχίας σας ζητηθεί DreamWorks για να δημιουργήσει τρεις πολυαναμενόμενες συνέχειες, ο Σρεκ 2 Σρεκ ο τρίτος, και Shrek Forever After, δύο προσφορές διακοπών, ο Σρεκ στις αίθουσες και φοβισμένος Shrekless, και ένα spin-off φιλμ, Γάτος Σπιρουνάτος. Η πέμπτη ταινία, η οποία έχει προγραμματιστεί για την τελευταία της σειρά, ακυρώθηκε το 2009 με την ανακοίνωση ότι η τέταρτη ταινία θα ολοκληρώσει τη σειρά. Την ταινία η επιτυχία ενέπνευσε επίσης άλλα εμπορεύματα, όπως τα βιντεοπαιχνίδια, μια σκηνή μουσικών και ακόμη ένα κόμικ από Dark Horse Comics.