Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Spider-Man Κοστούμια

Spider-Man είναι μια φανταστική χαρακτήρα, ένα κόμικ υπερήρωας ο οποίος εμφανίζεται στο κόμικ δημοσιεύθηκε από Marvel Comics. Στο comics Spider-Man είναι συχνά αναφέρεται ως "το Spider", "web-φορτωτής", "wall-ερπυστριοφόρο", ή "web-κεφάλι". Δημιουργήθηκε από συγγραφέας-editor Stan Lee και ο συγγραφέας-καλλιτέχνης Steve Ditko, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εκπληκτική φαντασία #15 (Αύγουστος 1962), Lee και Ditko συνέλαβαν την ιδέα της χαρακτήρα ως ορφανού να ανυψωθεί, η θεία μπορεί και θείος Μπεν, και ως έφηβος, έχοντας να αντιμετωπίσει την κανονική μάχη της εφηβείας, επιπλέον εκείνων του τι περιμένετε; αποκτήστε crimefighter. Ο Spider-Man , δημιουργοί έδωσαν super αντοχή και ευελιξία, τη δυνατότητα να στηριχθούμε στις περισσότερες επιφάνειες, φωτογραφίστε spider-ιμάντες καρπού χρήση τοποθέτηση συσκευών της δικής του εφεύρεσης η οποία αποκάλεσε "web-δραστών", και να αντιδρά σε κίνδυνο γρήγορα με τον "spider-νόημα", επιτρέποντάς του να καταπολεμήσει την foes.


όταν ο Spider-Man εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1960, οι έφηβοι του υπερήρωα κόμικ ήταν συνήθως υποβιβάζεται Για το ρόλο του παγκόσμιου χωροφύλακα που τον πρωταγωνιστή. Το Spider-Man ® σειρά έσπασε έδαφος, διαθέτοντας Peter Parker, ένα νεαρό μαθητή γυμνασίου και το πρόσωπο πίσω από το Spider-Man ® η μυστική ταυτότητα του οποίου ο "αυτο-εμμονές με απόρριψη, ανεπάρκεια, και μοναξιά" τους νέους αναγνώστες θα μπορούσαν να αφορούν. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ο έφηβος ήρωες όπως αντισκεδαστικό διάφραγμα (Bucky) και ο Ρόμπιν, ο Spider-Man δεν επωφελήθηκε από την τον προστατευόμενό του κάθε ενήλικα ο υπερήρωας παιδαγωγικοί συνεργάτες όπως ο Captain America, Batman, και έτσι έπρεπε να μάθουν για τον εαυτό ότι "με μεγάλη δύναμη δεν πρέπει να προέλθει επίσης μεγάλη ευθύνη" -μια γραμμή περιλαμβάνονται σε ένα πλαίσιο κειμένου στο τελικό πίνακα του πρώτου Spider-Man ιστορία, αλλά αργότερα αναδρομικά για να αποδοθεί ο guardian, η καθυστερημένη θείος Ben.


Marvel με πλήρεις δυνατότητες έχει ο Spider-Man σε αρκετές σειρά κόμικ, η πρώτη και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του που έχει τίτλο το εκπληκτικό Spider-Man . Με τα χρόνια, ο Peter Parker χαρακτήρα έχει εξελιχθεί από ντροπαλά, nerdy μαθητής γυμνασίου στην πολύπαθη αλλά ο απερχόμενος φοιτητής κολεγίου, να παντρευτεί λύκειο εκπαιδευτικός να, στο καθυστέρηση 2000s, ένα ενιαίο freelance φωτογράφος, ο πιο τυπικός ενηλίκων ρόλο . Στο 2010s που ενώνεται με το Τιμωροί και το φανταστικό τέσσερις, θαύμα ο κορυφαίος ο υπερήρωας ομάδες. Σε Δεκεμβρίου 2012 ο Peter Parker πέθανε ενώ ο νου ήταν το όργανο του ο εχθρός Doctor Octopus ενώ Doctor Octopus έζησε στο εσωτερικό του Peter Parker οργανισμός όπως η κορυφαία ταινία Spider-Man .


Spider-Man ® είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και εμπορικά επιτυχημένη υπερήρωες. [ 2] Το θαύμα ο κορυφαίος χαρακτήρας και η εταιρεία μασκότ, ο οποίος εμφανίστηκε σε πολλές μορφές μέσων, συμπεριλαμβανομένων αρκετών κινουμένων σχεδίων και ζωντανής-δράσης τηλεοπτικές σειρές, κοινοπρακτικό εφημερίδα comic strips, και μια σειρά από ταινίες με πρωταγωνιστή τον ο Τόμπι Μαγκουάιρ γιόρτασε όπως η "φιλική γειτονιά" ο ήρωας με τις τρεις πρώτες ταινίες. Andrew Garfield ανέλαβε το ρόλο του Spider-Man ® σε επανεκκίνηση της ταινίες. Reeve Carney αστέρες όπως ο Spider-Man στο Μπρόντγουεϊ το 2010 μουσικά Spider-Man : Απενεργοποίηση σκοτάδι. Spider-Man τοποθετείται η 3η στο IGN το Top 100 κόμικ ήρωες όλων των εποχών σε 2011.