Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Star Trek Κοστούμια

Το Star Trek είναι μια αμερικανική επιστημονική φαντασία ψυχαγωγία franchise που δημιουργήθηκε από γονίδιο Roddenberry και σήμερα υπό την ιδιοκτησία της CBS και η Paramount. Star Trek: η αρχική σειρά και τη ζωντανή δράση TV spin-off δείχνει, το Star Trek: η επόμενη γενιά, το Star Trek: Deep Space Nine, το Star Trek: Voyager" και το Star Trek: Enterprise καθώς και το Star Trek ταινία franchise συνθέτουν το κύριο canon. επίσης, υπήρξε το Star Trek: Οι κινούμενες.


γουέστερν όπως βαγόνι τρένου, μαζί με το Horatio Hornblower μυθιστορήματα και Gulliver's ταξιδεύει, εμπνευσμένη Roddenberry όταν δημιούργησε το πρώτο το Star Trek, αλλά ακολούθησε το interstellar περιπέτειες του James T. ο Kirk Skaugen και το πλήρωμα της εξερεύνησης σκάφος 23rd-αιώνα γαλαξιακού "Ενωμένη Ομοσπονδία των πλανητών" - του διαστημόπλοιου Enterprise. Αυτή η πρώτη σειρά, τώρα αναφέρονται ως "αρχική σειρά", ντεμπούτο το 1966 και διήρκεσε για τρεις σεζόν στο NBC. Αυτές οι περιπέτειες συνεχίστηκαν με την βραχύβια Star Trek: της σειράς κινουμένων σχεδίων και έξι ταινίες. Τέσσερις spin-off τηλεοπτικών σειρών Ήταν τελικά να παραχθεί: Star Trek: η επόμενη γενιά, η οποία ακολουθείται το πλήρωμα ενός νέου διαστημόπλοιου Enterprise που έναν αιώνα μετά την αρχική σειρά - Star Trek: Deep Space Nine και το Star Trek:


Voyager", που συγχρόνως με την επόμενη γενιά, και το Star Trek: Enterprise, που πριν από την αρχική σειρά, από τις πρώτες ημέρες της ανθρώπινης interstellar travel, εκ των οποίων τα τέσσερα πρόσθετα την επόμενη γενιά κινηματογραφικές ταινίες έχουν παραχθεί. Το 2009, οι αστείες σκηνές της αρχικής σειράς (που σε μια εναλλακτική γραμμή χρόνου) Το Star Trek προσφέρει έναν νέο καστ απεικονίζοντας νεότερων εκδόσεων του πληρώματος από την αρχική εταιρεία κυκλοφόρησε ένα sequel σε αυτή την ταινία, το Star Trek στο σκοτάδι, πρεμιέρα στις 16 Μαίου, 2013.


Star Trek έχει ένα καλτ φαινόμενο για πολλές δεκαετίες, οι οπαδοί του franchise ονομάζονται Trekkies ή Trekkers. Το σύστημα franchise καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των spin-offs συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών, αγαλματίδια, μυθιστορήματα, τα παιχνίδια, και comics. Star Trek είχε ένα θεματικά αξιοθέατο σε Las Vegas που εγκαινιάστηκε το 1998 και έκλεισε σε Σεπτεμβρίου 2008. τουλάχιστον δύο μουσείο εκθέματα των πασσάλων στα ταξίδια Κόσμο. η σειρά ακόμα έχει το δικό πλήρες κατασκευασμένη γλώσσα, Klingon. Περισσότερα περί παρωδιών έγιναν για το Star Trek και τους φιλάθλους, παρά το τέλος του Star Trek επεισόδια στην τηλεόραση και σε αρκετές παραγωγές βεντιλατέρ πρέπει να έχουν παραχθεί σε ότι void.


Star Trek έχει σημειωθεί για την επιρροή της στην παγκόσμια εκτός της επιστημονικής φαντασίας, η οποία έχει αναφερθεί ως έμπνευση για πολλές τεχνολογικές εφευρέσεις, όπως το κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, η εμφανίζονται σημειώνεται για την προοδευτική αστικά δικαιώματα στάσεις. η αρχική σειρά περιλαμβάνεται μία από της τηλεόρασης πρώτη πολυφυλετική ρίχνει, και η πρώτη τηλεοπτική inter-φυλετικό φιλί. Star Trek αναφορές μπορούν να βρεθούν σε όλη λαϊκού πολιτισμού από ταινίες όπως το υποβρύχιο θρίλερ Crimson Tide στην σειρά κινουμένων σχεδίων South Park.