Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Star Wars Κοστούμια






Star Wars Jawa Costume Ενηλίκων
€233.80  €113.75
51% OFF




Star Wars είναι μια αμερικανική επική διαστημική όπερα franchise στο κέντρο μιας σειράς φιλμ που δημιούργησε ο George Lucas. η σειρά φιλμ δημιούργησε ένα εκτεταμένο σύστημα franchise media κάλεσαν το σύμπαν επεκτάθηκε συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων, τηλεοπτική σειρά, υπολογιστή και τα παιχνίδια για βίντεο, και τα κόμικ. Αυτά τα συμπληρώματα διατροφής με τα δύο φιλμ trilogies κατέληξαν σε σημαντική ανάπτυξη της σειράς" φανταστικούς σύμπαν. Αυτά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διατηρείται το σύστημα franchise ενεργό στην ενδιάμεση μεταξύ της ταινίας trilogies. Το franchise απεικονίζει ένα γαλαξία που περιγράφονται ως πολύ, πολύ μακριά στο απώτερο παρελθόν, και που συνήθως απεικονίζει Jedi ως αναπαράσταση του καλού, σε σύγκρουση με Σιθ, τους φαύλους ομόλογό τους όπλο της επιλογής του, το απ' όσους θα προλαβαίνετε, είναι κοινώς αναγνωρισμένο στη δημοφιλή κουλτούρα. η μυθοπλασία σύμπαν περιέχει επίσης πολλά θέματα, κυρίως επιρροές της φιλοσοφίας και religion.


την πρώτη ταινία της σειράς που αρχικά κυκλοφόρησαν στις 25 Μαίου 1977, υπό τον τίτλο "Star Wars, η 20th Century Fox, και έγινε μια παγκόσμια pop κουλτούρα φαινόμενο, ακολουθούμενη από δύο πολυαναμενόμενες συνέχειες, τίθενται σε τριετή διαστήματα, δεκαέξι χρόνια μετά την απελευθέρωση Της τριλογίας του τελικού φιλμ, η πρώτη σε μια νέα τριλογία αστείες σκηνές των ταινιών ήταν ελεύθερο. Οι τρεις αστείες σκηνές ταινιών ήταν επίσης τίθενται σε τριετή διαστήματα, με την τελευταία ταινία της τριλογίας κυκλοφόρησε στις 19 Μαίου 2005. Σε Οκτωβρίου 2012, του Walt Disney Company απέκτησε Lucasfilm για $4,05 δις και ανακοίνωσε ότι θα παράγει τρεις νέες ταινίες, με το πρώτο φιλμ, Star Wars Episode VII, προγραμματισμένη για απελευθέρωση, έως το 2015. [ 1] 20th Century Fox συνεχίζει να διατηρεί τα δικαιώματα διανομής για τα δύο πρώτα Star Wars trilogies, κατέχουν μόνιμη δικαιώματα για το πρωτότυπο φιλμ Επεισόδιο IV: μια νέα ελπίδα, κρατώντας τα δικαιώματα σε Επεισόδια I-III, V και VI έως ότου μπορεί να 2020.


αντιδράσεις για την αρχική τριλογία ήταν κυρίως θετικά, με την τελευταία ταινία θεωρείται ο πιο αδύναμος, ενώ η τριλογία αστείες σκηνές έλαβε περισσότερες μικτές αντιδράσεις, με τα περισσότερα από τα εγκωμιαστικά σχόλια για την τελευταία ταινία, σύμφωνα με τα περισσότερα ανασκόπηση aggregator ιστοσελίδες. Όλα τα έξι από τα κύρια ταινίες της σειράς ήταν επίσης υποψήφια για ή κέρδισε Βραβεία της Ακαδημίας. Από τις κυριότερες κινηματογραφικές ταινίες έχουν box office επιτυχίες, με τη συνολική box office των εσόδων που προέρχονται από το Star Wars κινηματογραφικές ταινίες (συμπεριλαμβανομένων των θεατρικών Star Wars: η Clone Wars) ύψους $4,38 δις, [ 3] καθιστώντας το τέταρτο υψηλότερο-παρεκβολή σειράς φιλμ. η επιτυχία οδήγησε επίσης σε πολλαπλές επανα-κυκλοφορίες σε θέατρα της

.