Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Street Fighter Κοστούμια

Street Fighter, το οποίο έχει σχεδιαστεί από Κος Takashi Nishiyama και Hiroshi τμήμα συναρμολόγησης του εργοστασίου κατασκευής Minokamo, έκανε το ντεμπούτο του στην τις στοές του 1987. Σε αυτό το παιχνίδι, ο παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο των πολεμικών καλλιτέχνης Ryu, ο οποίος ανταγωνίζεται σε μια παγκόσμια πολεμικές τέχνες τουρνουά, χτισμένο σε πέντε χώρες και δέκα αντιπάλους. ΤΟ δεύτερο παίκτη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε στιγμή και να αναλάβει τον έλεγχο του Ryu του αντιπάλου, Ken.


ο παίκτης μπορεί να εκτελέσει τρεις τύποι κλωτσιές και μπουνιές επιθέσεις, κάθε μεταβολή στην ταχύτητα και δύναμη, και τρεις ειδικές επιθέσεις: ο Hadouken, Shoryuken και Tatsumaki Senpuukyaku. Αυτά τα εκτελούνται από την εκτέλεση ειδικού κουμπιού συνδυασμούς με το controls.


Street Fighter είχε μετατρέψει σε πολλά δημοφιλή home συστήματα υπολογιστή του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών. Το 1988, κυκλοφόρησε από την NEC Avenue TurboGrafx-CD κονσόλα κάτω από το νέο όνομα της καταπολέμησης Street. Street Fighter ήταν αργότερα περιλαμβάνονται στην Capcom Classics Συλλογή: μίξη για το PlayStation Portable, Capcom Classics Συλλογή Vol. 2 για το PlayStation 2 και Xbox.