Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Super Mario Κοστούμια

Το Super Mario (スーパーマリオ) video game σειρά είναι μια σειρά από πλατφόρμα βίντεο από παιχνίδια της Nintendo παρουσιάζοντας τις μασκότ, ο Mario. Εναλλακτικά ονομάζεται το Super Mario Bros. (スーパーマリオブラザーズ Sūpā Mario Burazāzu) σειρά ή απλά τον Μάριο (マリオ?) σειρά, είναι η κεντρική σειρά από το μεγαλύτερο Mario franchise. τουλάχιστον μία Super Mario παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει για κάθε σημαντική η Nintendo κονσόλας παιχνιδιών βίντεο και handheld.


το Super Mario παιχνίδια ακολουθήστε τον Mario's adventures, η μυθοπλασία μανιτάρι βασίλειο, συνήθως με τον Mario όσο το player χαρακτήρα, ο οποίος είναι περιστασιακά εντάχθηκε από τον αδελφό του, τον Luigi, και άλλα μέλη του Mario καστ. Όπως και στην πλατφόρμα βίντεο παιχνίδια, ο παίκτης τρέχει και πηδά σε διαφορετικές πλατφόρμες και νυχιού εχθρούς σε θεματικά επίπεδα. Τα παιχνίδια έχουν απλή παρατηρητήρια, συνήθως με τον Mario τη διάσωση των απαχθέντων Πριγκίπισσα ροδάκινο από το πρωτεύον ανταγωνιστής, Bowser. Το πρώτο τίτλο της σειράς, το 1985 η Nintendo Entertainment System (ΠΟΥ ΔΕΝ κατονομάζονται αλλου) έκδοση του Super Mario Bros. , που θεσπίστηκε το παιχνίδι έννοιες και στοιχεία κυριαρχεί σχεδόν σε όλο το Super Mario παιχνίδι δεδομένου ότι, μεταξύ των οποίων μια πληθώρα ισχύς -UPS και τα στοιχεία που δίνει ο Μάριο ειδικές εξουσίες όπως fireball-πετώντας και το μέγεθος της αλλαγής σε γιγάντιες και μικροσκοπικές sizes.


το Super Mario σειρά ξεκίνησε τη μεγαλύτερη Mario franchise, το οποίο περιλαμβάνει και άλλα βίντεο παιχνίδια καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως φιλμ, τηλεόραση, έντυπα μέσα και εμπορεύματα. Πάνω από 262 εκατομμύρια αντίτυπα των αγώνων του Super Mario σειρά έχουν πωληθεί παγκοσμίως, καθιστώντας τα δημοφιλέστερα video game franchise.