Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Superman Κοστούμια


Supergirl Costume Ενηλίκων
€124.68  €56.87
54% OFF


DC Comics Supergirl έφηβος Costume
€124.68  €56.87
54% OFF

DC Comics Supergirl παιδί Costume
€113.77  €56.87
50% OFF

Supergirl Costume για νήπια
€113.77  €56.87
50% OFF


Ο Superman νήπιο Costume
€113.77  €56.87
50% OFF
Ο Superman είναι μια φανταστική χαρακτήρας, ένας υπερήρωας που εμφανίζεται στο κόμικ δημοσιεύθηκε από την DC Comics, και θεωρείται ευρέως ως ένα αμερικανικό πολιτιστικό εικονίδιο. ο Superman δημιουργήθηκε από συγγραφέας Jerry Siegel και ο καλλιτέχνης Joe Shuster, μαθητές του γυμνασίου ζει στο Cleveland του Οχάιο, το 1933· ο χαρακτήρας είχε πωληθεί σε Detective Comics, Inc. (αργότερα DC Comics) από το 1938. ο Superman εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δράση Comics #1 (Ιούνιος 1938) και στη συνέχεια εμφανίστηκε σε διάφορες ραδιόφωνο σήριαλ, τηλεοπτικά προγράμματα, ταινίες, εφημερίδα ταινίες, βίντεο και παιχνίδια. Με την επιτυχία του περιπέτειες, ο Superman συνετέλεσε στη δημιουργία του υπερήρωα είδος και καθορίζουν την πρωτοκαθεδρία στο εσωτερικό της Αμερικής book. κόμικ Superman


η εμφάνιση είναι διακριτικό και όμορφο, ο οποίος συνήθως φοράει ένα μπλε costume, κόκκινη κάπα, και χρειαζεται κόκκινη-κίτρινο "S" ασπίδα στο στήθος του. Αυτό το κάλυμμα θερμικής προστασίας που έχει χρησιμοποιηθεί σε μυριάδες μμε να συμβολίζουν την κανένας.


την καταγωγή ιστορία του Σούπερμαν αφορά ότι γεννήθηκε Kal-El στον πλανήτη κρυπτό, πριν να εκτοξεύτηκαν στα ύψη σε σχέση με το Σώμα ως βρέφος, ο επιστήμονας Ο πατέρας Jor-El , στιγμές πριν από κρυπτό της καταστροφής. ανακάλυψαν και υιοθετήθηκε από το Κάνσας ο γεωργός και η γυναίκα του, το παιδί είναι ανυψωμένη καθώς ο Κλαρκ Κεντ και διαποτισμένη με μια ισχυρή ηθική πυξίδα. Πολύ νωρίς άρχισε να εμφανίζει υπεράνθρωπες ικανότητες, οι οποίες για επίτευξη ωριμότητα, που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν προς όφελος της ανθρωπότητας. ο Superman κατοικεί και δραστηριοποιείται στην φανταστική αμερικανική πόλη της μητρόπολης, όπως ο Κλαρκ Κεντ, ο οποίος είναι ένας δημοσιογράφος για μια μητρόπολη εφημερίδα κάλεσε την καθημερινή Planet.


Superman συνεπήρε μελετητές, με την πολιτισμική κάποιων οικονομολόγων, σχολιαστές, και τόσο οι επικριτές προβληματισμοί για το χαρακτήρα της σύγκρουσης και ο ρόλος των Ηνωμένων Πολιτειών και του υπόλοιπου κόσμου. Ουμπέρτο Έκο συζήτησαν τα μυθικά ιδιότητες του χαρακτήρα από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, και ο Larry Niven pondered έχει τις επιπτώσεις της μία στενή σχέση με το χαρακτήρα, τον χαρακτήρα της ιδιοκτησίας έχει συχνά το αντικείμενο της διαφοράς, με Siegel και Shuster δύο φορές κιόλας για την επιστροφή της νομικής κυριότητας. ο Superman τοποθετείται πρώτο στο IGN το Top 100 κόμικ ήρωες του Μαΐου 2011.