Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Sweeney Todd Κοστούμια
Sweeney Todd είναι μια φανταστική χαρακτήρα, ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως ο δολοφόνος της Βικτωριανή λίρα φοβερή η συμβολοσειρά της Μαργαριτάρια (1846- 1847). τό 1979 καί σέ, ο οποίος καθιερώθηκε ως μια του κωμικοτραγικού αντι-ήρωα, το μιούζικαλ Sweeney Todd: ο δαίμονας Κουρέας της Οδού στόλου και το 2007 φιλμ προσαρμογή του στο ίδιο όνομα. ισχυρίζεται ότι Sweeney Todd ήταν ένα ιστορικό πρόσωπο, αμφισβητείται έντονα από διανοουμένους, παρόλο που είναι δυνατή στο θρυλικό πρωτοτύπων exist.


στην αρχική έκδοση του το μύθο, ο Τοντ είναι ένας κουρέας που αποστέλλει ο θύματα τραβώντας ένα μοχλό που κάθονται στην καρέκλα κουρέα. ο θύματα πέφτουν προς τα πίσω κάτω από τη θυρίδα πρόσβασης στο άγκιστρο περιστράφηκε στο υπόγειο του καταστήματος, γενικά προκαλώντας τους για να σπάσουν τους λαιμούς ή κρανίων. Σε περίπτωση που είναι ζωντανός, ο Τοντ πηγαίνει στο υπόγειο και "γυαλιστικά τους" (σχίσιμο τους λαιμοί με την ευθεία ακαριαία). Σε ορισμένες προσαρμογές, η δολοφονία διαδικασία αντιστρέφεται, με τον Todd τεμαχίζουν τους πελάτες του" λαιμοί πριν από την αποστολή τους στο υπόγειο μέσω του ανανεώσιμου τη θυρίδα πρόσβασης στο άγκιστρο. Μετά τον Τοντ έχει λήστεψαν την νεκρών θυμάτων των εμπορευμάτων τους, κα Lovett, ο συνεργάτης του εγκλήματος (σε ορισμένες μεταγενέστερες εκδόσεις, τον φίλο και/ή λάτρης), βοηθά τον από τη διάθεση των οργάνων από ψήσιμο σάρκα τους σε κρεατόπιτες και πώληση αυτών για τους ανυποψίαστους πελάτες της πίτας shop. ο Τοντ το κουρείο βρίσκεται στα 186 στόλου Street, London, δίπλα στην Αγία Dunstan της εκκλησίας, και είναι συνδεδεμένο στην κα Lovett της πίτας κατάστημα σε κοντινό ναυπηγείο περιμετρικά από μέσα της μια υπόγεια δίοδο. Στις περισσότερες εκδόσεις της ιστορίας, ο ίδιος και η κα Lovett μίσθωση για ασυνείδητο ορφανό αγόρι, τον Τόμπιας Πίετζ Ragg, για να εξυπηρετήσει τις πίτες να customers.


η ιστορία έγινε μια μη συνεχείς της Βικτωριανή melodrama. Αργότερα, ήταν το αντικείμενο 1959 μπαλέτου από Αγγλικά συνθέτης Σερ Μάλκολμ Άρνολντ και, κατά τό έτος 1979 ,, Τόνι βραβευμένη Μπρόντγουεϊ μουσικά από Stephen Sondheim. Sweeney Todd έχει επίσης προβληθεί σε αρκετές ταινίες, από τις οποίες η πιο πρόσφατη είναι η 2007 μουσικά φιλμ, σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον και με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ, με βάση το έτος 1979 musical.