Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

The King of Fighters Κοστούμια
Το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το Βασιλιά τους αγωνιστές του '94, κυκλοφόρησε από την SNK 25 Αυγούστου 1994. [ 1] Το παιχνίδι διαθέτει χαρακτήρες SNK από το προηγούμενο παιχνίδι μάχης σειρά Fatal Fury και η τέχνη της μάχης, καθώς και η αρχική τους χαρακτήρες (όπως χαρακτήρες από παλαιότερα παιχνίδια όπως Ikari Warriors και ψυχοκοινωνικών στρατιώτης, προσαρμοσμένα για το versus παιχνίδι μάχης). η επιτυχία του παιχνιδιού οδήγησε SNK για να απελευθερώσετε ετήσιες δόσεις από την σειρά και αριθμημένα τα παιχνίδια για το έτος ήταν ελεύθερο. ο βασιλιάς των μαχητών '95 κυκλοφόρησε στις 25 Ιουλίου 1995, με πολλές θύρες που κυκλοφόρησε το επόμενο έτος. εκτός από την προσθήκη νέων χαρακτήρων, αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε επίσης την πρώτη ιστορία τόξου της σειράς με τίτλο "ο Orochi Saga". KOF '95 ήταν επίσης το πρώτο παιχνίδι της σειράς που επιτρέπονται οι παίκτες να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα από τρία μέλη, εκτός του κάθε χαρακτήρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Βασιλιάς τους αγωνιστές του '96, που κυκλοφόρησε στις 30 Ιουλίου 1996, θεσπίζει το δεύτερο μέρος του "Το Orochi Saga", και αντικατέστησε τον χαρακτήρα sprites από τα δύο προηγούμενα έτη με τα νέα που σχεδιαστηκαν, τη βελτίωση του τρόπου παιχνιδιού της σειράς καθώς και, ανάλογα με τα playable χαρακτήρες σε μια ομάδα, μια αποκλειστική τελειώνει θα παίξει. Το βασιλιά τους μαχητές του '97, κυκλοφόρησε στις 28 Ιουλίου 1997, κατέληγε ότι "ο Orochi Saga" ιστορία τόξου. του Βασιλιά του μποξ '98 κυκλοφόρησε στις 23 Ιουλίου 1998, και σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, που δεν διαθέτουν μια ιστορία. Αντίθετα, το παιχνίδι ήταν προωθείται ως "όνειρο ταιριάζουν" παιχνίδι, όπου οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες είναι διαθέσιμο από των προηγούμενων τίτλων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που υποτίθεται ότι ήταν νεκρός. SNK επανατοποθετείται το Dreamcast έκδοση και μετονομάστηκε σε αυτό το Βασιλιά των αγωνιστών: όνειρο Match 1999 με μια εκτεταμένη επιλέξουν τον Stefan cel εισαγωγή κινουμένων σχεδίων και 3D backgrounds.


στις 22 Ιουλίου 1999, ο Βασιλιάς του μαχητές '99 κυκλοφόρησε, η οποία εισήγαγε μια νέα ιστορία τόξου είναι γνωστή ως "οι φωλιές Chronicles". Το παιχνίδι εισάγει αρκετές νέους χαρακτήρες στην σειρά, καθώς και Ο κανόνας της ένα τέταρτο μέλος προστίθεται σε κάθε ομάδα και ότι μια νέα τακτική είναι εισάγεται σε αυτό το παιχνίδι καθώς και η τακτική θα ήταν ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο από μια ομάδα θα ήταν ένας βοηθός ονομάζεται "Γλωσσίδι" και ότι αυτό το άτομο θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του για λίγα δευτερόλεπτα στην καταπολέμηση. Το Dreamcast έκδοση ήταν με τίτλο ο βασιλιάς των αγωνιστών: εξέλιξη, με αρκετές βελτιώσεις σε αυτό το παιχνίδι, όπως η νέα απεργοί και καλύτερο animation. [ 6] ο βασιλιάς των μαχητών 2000 κυκλοφόρησε στις 26 Ιουλίου 2000, και είναι το δεύτερο μέρος της "φωλεών Saga" καθώς και το τελευταίο παιχνίδι KOF να γίνει από SNK πριν από την κήρυξη της πτώχευσης, η οποία προσθέτει μερικά νέα playable χαρακτήρες και ένα ζευγάρι των απεργών (οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από προηγούμενες KOF τίτλους και άλλα SNK τίτλους καθώς και, όπως Metal Slug και Kizuna συναντούν). Το βασιλιά των μαχητών 2001 κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου 2001, και τελειώνει η δεύτερη ιστορία arc. εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων που SNK είχε, την εποχή εκείνη, η Κορεατική Εταιρεία Eolith βοήθησε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αφού SNK είχε χρεοκοπήσει. [ 8] ο βασιλιάς των αγωνιστών 2002, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στις 10 Οκτωβρίου 2002, δημιουργήθηκε για να ενώσουμε παλιές χαρακτήρες από τα προηγούμενα παιχνίδια KOF με πλήρεις δυνατότητες και καμία ιστορία, όμοια με KOF '98, όπως ήταν επίσης αναπτυχθεί από Eolith.


μια νέα ιστορία KOF τόξου ονομάζεται "Παραμύθια της τέφρας" ξεκινά με το Βασιλιά αγωνιστών του 2003, η οποία δημοσιεύθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2003 και αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει για το Neo Geo σύστημα. η δεκτά τους παίκτες για να αλλάξετε χαρακτήρες ενώ παίζετε, αλλά ο αριθμός των μελών της ομάδας είχε μειωθεί σε τρία. SNK, τώρα SNK-Playmore, επέστρεψε για το franchise στην ανάπτυξη αυτής της καταχώρησης. [ 9] το 2004, SNK εγκαταλείπονται κάθε χρόνο νέες κυκλοφορίες του στην σειρά και αριθμημένα μελλοντικά παιχνίδια σε ένα πιο παραδοσιακό τρόπο, [ 10] η πρώτη κύρια σειρά παιχνίδι κυκλοφόρησε ως τέτοια ήταν ο βασιλιάς των μαχητών XI, κυκλοφόρησε στις 26 Οκτωβρίου 2005. ο βασιλιάς των μαχητών XII κυκλοφόρησε Ιουλίου 2009. KOF XII χρησιμοποιεί νέα Για 2D sprites στις λεπτομερείς 2D φόντο. παραγωγοί ενημερώθηκαν σχετικά με το ότι το παιχνίδι είναι εκατό τοις εκατό χέρι. Πρέπει να είναι μια storyless τη συλλογή των αγωνιστών, παρόμοια με KOFs '98 και το 2002 πριν από αυτό. η τελευταία ιστορία arc τελειώνει με το Βασιλιά αγωνιστών της ΧΙΙΙ, η οποία διαθέτει όλο το ρόστερ από το Βασιλιά των μαχητών XII καθώς και επιπλέον χαρακτήρες και κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2010.