Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

The Prince Of Tennis Κοστούμια

Ο Πρίγκιπας της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (テニスの王子様 Tenisu αριθ. Ōjisama) είναι μια Ιαπωνική σειρά μάνγκα γραπτό και εικονογραφημένο από Takeshi Αριάν Κονόμι. ο τίτλος είναι συχνά συντομευμένο προκειμένου να TeniPuri (テニプリ), ένα portmanteau των δύο μερών για την ιαπωνική προφορά των λέξεων "τέννις Prince". η σειρά μάνγκα δημοσιεύθηκε πρώτα στην Ιαπωνία το Shueisha την εβδομαδιαία Shōnen Jump από τον Ιούλιο του 1999, και τελείωσε δημοσίευση στις 3 Μαρτίου 2008. συνολικά 379 κεφάλαια ήταν σειριοποιείται, εκτεινόταν σε 42 τόμους, όπως του όγκου 40, η σειρά μάνγκα έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα στην Ιαπωνία. [ 1] ειδήσεις ότι ένα sequel που η σειρά μάνγκα επρόκειτο να αναπτυχθούν ανακοινώθηκε το Δεκέμβριο το ζήτημα της ιαπωνικής σειράς μάνγκα περιοδικό άλμα τετράγωνο. [ 2] η νέα σειρά μάνγκα, δικαιούται νέου Πρίγκιπα του τένις, ξεκίνησε serialization στο Άλμα Square περιοδικό 4 Μαρτίου 2009, με την ιστορία που συμβαίνουν αρκετούς μήνες μετά το τέλος της αρχικής σειράς μάνγκα. [ 3] Viz Media απέκτησε την άδεια για τη διανομή της σειράς στα Αγγλικά στο Βορρά America.


η σειρά μάνγκα, Προσαρμοσμένα σε anime σκηνοθετήθηκε από Takayuki Hamana, κινούμενα από Trans Τεχνών και co-που παράγονται από Ad υπεβλήθη στις βελγικές αρχές συστημάτων & TV Tokyo. Το anime προβλήθηκε σε όλη την Ιαπωνία το anime δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο κανάλι Animax άρχισε και η επίγεια τηλεόραση Τόκιο δίκτυο από 10 Οκτωβρίου 2001 έως 30 Μαρτίου 2005, χτισμένο σε ένα σύνολο 178 επεισόδια, καθώς και μια κινηματογραφική ταινία. Σε απριλίυ 2006, το αρχικό video animation (ωαρίων) συνέχιση της anime άρχισε να αποδεσμεύεται από το DVD. η αρχή της δεύτερης σειράς ΤΩΝ ωαρίων κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου 2007, σχεδόν 3 μήνες μετά το τέλος της πρώτης. Το δεύτερο ωαρίων έληξε στις 25 Ιανουαρίου 2008, και η τρίτη και τελευταία ΤΑ ωάρια άρχισαν στις 25 απριλίυ, 2008.


της σειράς εξελίσσεται σε μμε σύστημα franchise και είχε πολλές άλλες προσαρμογές έξω από την ταινία κινουμένων σχεδίων προσωποποίηση. Από τον Απρίλιο του 2003, περισσότερο από δεκαπέντε στάδιο μιούζικαλ έχουν παραχθεί για τη σειρά. Την ταινία κινουμένων σχεδίων απελευθερώθηκε το 2005, καθώς και μια ζωντανή ταινία δράσης το 2006.Το σύστημα franchise έχει επίσης είχε μια μακροχρόνια Radio show, πολλά video games, soundtrack, και άλλα εμπορεύματα ή collectibles.