Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Στο δεύτερο μέρος της ιστορίας του Naruto

Δημοσίευσε: ��������� 14 ��������, 2017 Επιστρέφοντας στο χωριό μετά την προπόνηση, μια μυστηριώδης οργάνωση που ονομάζεται Akatsuki προσπαθεί να συλλάβει τις εννέα ισχυρό ουρά θηρία κλεισμένος μέσα νίντζα ​​από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων Devetoopashatata αλεπού στο Naruto. Αρκετές ninja της Konoha, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας 7 αγώνα εναντίον μελών της Akatsuki και να αναζητήσουν Sasuke. Αν καταφέρει να σώσει Gaara - δέκτη Ednoopashatiyat Demon, Akatski συνέλαβε επτά από τα θηρία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μεταδίδει Sasuke Orochimaru και αντιμετωπίζει Itachi να εκπληρώσει την εκδίκησή του. Μετά Itachi πεθαίνει στη μάχη, Madara Uchiha - παρασκήνια και αληθινός ηγέτης της Akatsuki, Sasuke λέει ότι οι ηγέτες της Konoha έχουν παραγγείλει Itachi να σκοNaruto Costumes τώσει τη γενιά του. Εξοργισμένος από αυτή την αποκάλυψη, Sasuke ενώνει το Akatsuki να καταστρέψει Konoha. Εν τω μεταξύ, μετά από πολλά μέλη της Akatsuki ηττήθηκαν με νίντζα ​​της Konoha επίσημη ηγέτη τους Payne, εισέβαλαν στο χωριό, σε μια προσπάθεια να συλλάβει Naruto. Ωστόσο, Naruto τον νικά και τον πείθει να φύγει από την οργάνωση.
  Madara επίσημα αισθητή, σε μια συνάντηση των πέντε Kage - ηγέτες των πέντε χωριών νίντζα ​​στη βάση της στρατιωτικής ισχύος των πέντε πιο ισχυρές χώρες που θέλουν να συλλάβουν τους δαίμονες για να δημιουργήσει μια τέτοια ισχυρή ψευδαίσθηση ότι μπορεί να ελέγχει όλη την ανθρωπότητα προκειμένου να επιβληθεί διαρκή ειρήνη. Τα χωριά αυτά αρνούνται να βοηθήσει επειδή αντιλαμβάνονται ότι αυτό σημαίνει κατάργηση του Naruto Costumes κόσμου τους - τον κόσμο των Shinobi και να ενωθούν εναντίον της, ανακοινώνοντας την έναρξη της τέταρτης Μεγάλη Ninja Πολέμου.
  Naruto συνεχίζεται νησί της χελώνας για ένα σκοπό - να εκπαιδεύσει με Killer Bee. Εκεί παίρνει υπό τον έλεγχό του Kyuubi, η οποία βοηθά τη μητέρα του (Kushi) και έτσι Naruto ανακαλύπτει την αλήθεια για τη ζωή των γονιών τους. Kisame της Akatsuki τους επιτέθηκαν και να δούμε πού βρίσκονται τα άλλα ουρά θηρία - Kyuubi και Hachibi. Naruto ενεργοποίηση Sage σχήμα και προσπαθώντας να βγούμε από αυτό το μέρος, βλέπει τους φίλους του πολεμήσουν μέχρι θανάτου για να τον προστατεύσει και να ανακαλύψει τον πόλεμο μεταξύ των ανθρώπων και απέφυγε με Hachibi να την καταγγείλει.