Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Naruto χαρακτήρα

Δημοσίευσε: ������ 13 ��������, 2017  Αυτό που διακρίνει τους χαρακτήρες στο anime και manga Naruto είναι η ποικιλία και η πολυπλοκότητα της ιστορίας και των χαρακτήρων του. Οι χαρακτήρες που εφευρέθηκαν από τον συγγραφέα manga Masashi Kishimoto, όπου ζει σε έναν φανταστικό κόσμο όπου οι χώρες προστατεύονται από ένα ninja πράξη ως στρατιωτική βάση, μέσω της κατάρτισης και της πειθαρχίας, χρησιμοποιώντας υπερφυσικές δυνάμεις για τον έλεγχο της ενέργειας chakra μέσα στο σώμα. Ωστόσο, ο συγγραφέας θέλησε να απομακρυνθεί από την παράδοση του φυσικού μορφή ninja γνωστή για όλα τα ρούχα και την κύρια σειρά Gerha.modua περιστρέφεται γύρω από ένα αγόρι Naruto παλιόπαιδο και τη σχέση του με την έβδομη ομάδα, εκτός από τη συνέχιση της ισχυρούς εχθρούς και να αντιμετωπίσουν τις εγκληματικές οργανώσεις. Ενώ Masashi αναπτύσσει τη σειρά, δημιούργησε τους τρεις βασικούς χαρακτήρες ως βάση για τις άλλες ομάδες και μεταφορά από άλλο ακολουθία ως σημείο αναφοράς για το σχεδιασμό των άλλων χαρακτήρων, η οποία έχει επικριθεί από πολλούς εκδόσεις και περιοδικά manga.

Ομάδα VII

  Έβδομη ομάδα του Naruto Uzumaki, Sasuke αποτελείται Oochiha, Sakura Haruno και ο προπονητής τους Hatake Kakashi. Στο πρώτο μέρος, κατά τη διάρκεια της πρώτης αποστολής που αντιμετωπίζουν Zabuza, ένα από τα επτά Fujman και τον ρώτησε Haku. Η ομάδα κινήθηκε προς τη δοκιμή για προαγωγή στο βαθμό του Chunan, και κατέφυγαν σε ένα χωριό Naruto Costumes που ονομάζεται ήχο χωριό Sasuke επιδιώκουν την εξουσία. Ομάδα θα συναντηθεί στο δεύτερο μέρος και πάλι, αλλά οι εχθροί που αντιμετωπίζουν Sasuke φυγά αρκετές φορές.


  Naruto Uzumaki: αγόρι δώδεκα χρόνια. Όλη η ζωή του από τη μονάδα έχει υποστεί λόγω του θανάτου των γονιών του όταν ήταν παιδί, όπως μια αλεπού με εννιά ουρές κλεισμένος μέσα, κάθε φορά που οι χωρικοί να τον δει, θυμάται το τέρας που επιτέθηκαν στο χωριό τους πριν από δώδεκα χρόνια. Naruto επιτύχει την αποφοίτησή του από την Ακαδημία και να διοριστεί στην έβδομη ομάδα με Sasuke (εχθρός στην ακαδημία) και Sakura, αλλά έχασαν τη ζωή τους και προστατεύει Konoha μετά πήρα το θηρίο σφραγισμένο εσωτερικό. O'Shea Sasuke: Naruto Sakura και τους συναδέλφους στην Ακαδημία και στην έβδομη ομάδα. Sasuke φυλή κατέβηκε από το διάσημο Ooshita, το οποίο έχει διορίσει μια ξεχωριστή Hiringan. Τη νύχτα της δύσμοιρο, ήταν η εξόντωση του συνόλου Oochiha γενιά από Sasuke μεγαλύτερο αδελφό Aatachi να μετρήσει τη δύναμή του, αλλά κράτησε τον μικρότερο αδελφό του, Naruto Costumes ελπίζοντας να το αντιμετωπίσει μετά την έναρξή του. Sasuke Yahya να επιτύχει δύο στόχους: ο μεγαλύτερος αδερφός του σκοτώθηκε Aatachi και να αναζωογονήσει την οικογένειά του. Haruno Sakura: Naruto και Sasuke συναδέλφους στην έβδομη ομάδα. Όπως όλα τα κορίτσια στην Ακαδημία, που είναι γοητευμένος από Sasaki, και ήταν τυχερός να είναι μαζί του στο ίδιο Alvriv.hataki Kakashi: Gonen, την έβδομη προπονητή της ομάδας, είναι ο γιος του διάσημου «λευκά σκυλιά» Konoha. Kakashi ονομάστηκε Sharingan ως Sasuke ήρθη με έναν συνάδελφό του όταν ήταν νέος Ρεν ως δώρο από τον φίλο του Obito - Oochiha - ο οποίος του έδωσε πριν από το θάνατό του λίγο γιατί Kakashi έχασε το ένα μάτι του σε ένα παλιό μάχη του Τρίτου Μεγάλη Ninja Πολέμου. Καναπέ γέφυρα στο χωριό Βράχος κρυμμένο σε αυτή τη μάχη, ενεργοποιήθηκε στο μάτι Sharingan Obito και ninja, ο οποίος έχασε το μάτι Kakashi, έχασαν τη ζωή τους.