Δωρεάν αποστολή
OVER €219.83
 

Naruto

Δημοσίευσε: ��������� 14 ��������, 2017  "Naruto" - (ナ ル ト, Romaji - NARUTO) είναι ένα ιαπωνικό manga γράψει και που από Masashi Kishimoto. Το οικόπεδο αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού ninja που ψάχνει συνεχώς για την αναγνώριση και φιλοδοξεί να γίνει Hokage - το ninja του χωριού, θεωρείται ο ηγέτης και το ισχυρότερο απ 'όλα. Η σειρά βασίζεται σε one-shot κωμικό βιβλίο που γράφτηκε από Kishimoto, που δημοσιεύθηκε το 1997, ο αριθμός των Akamaru άλμα (Akamaru άλμα).

  Manga εκδόθηκε για πρώτη φορά από Shueysha το 1999 στην 43η έκδοση του ιαπωνικού περιοδικού Shonen Jump. Ακόμα έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα έχουν περάσει 51 τόμους tankōbon. Αργότερα το anime manga έγινε, η οποία παράγεται από Studio Pierrot και Anipleks. Η πρεμιέρα Naruto Costumes του anime είναι στην τηλεόραση του Τόκιο και Animaks στις 3 Οκτωβρίου, 2002. Η αρχική σειρά αποτελείται από 220 επεισόδια, ενώ Naruto: Shippuuden, για τα πρωτότυπα επεισόδια μεταδίδονται στις 15 Φεβρουαρίου, 2007. Εκτός από τη σειρά anime, Studio Pierrot έως 6 ταινίες και διάφορα πρωτότυπα animation βίντεο (OVA). Άλλοι τύποι εμπορευμάτων περιλαμβάνουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα τραπουλόχαρτα που αναπτύχθηκε από διάφορες εταιρείες.


  Έως και 36 του όγκου manga έχει πουλήσει πάνω από 71 εκατομμύρια [1] αντίτυπα στην Ιαπωνία. Viz Media εξέδωσε μετάφραση στην αμερικανική Shonen Jump. "Naruto" έγινε το best-seller σειρά Viz Media. [2] Μέχρι σήμερα, η αγγλική μεταφραστεί τις δεκατέσσερις τόμους.